Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone – “Sleep Tight”

Soms kan het extreem snel gaan, zelfs als de omstandigheden verre van meezitten. Net voor de pandemie toesloeg, was Holly Humberstone een bescheiden hype, maar ondanks het gebrek aan live spelen slaagde de Britse singer-songwriter er toch in om door te breken. Ondertussen speelde ze al op het grootse Coachella en is ze net klaar met het verzorgen van het voorprogramma van girl in red, maar moet ze nu alweer openen voor Olivia Rodrigo aan de andere kant van de plas. Holly is met andere woorden alomtegenwoordig en dat zag ook Matty Healy van The 1975. Net als bij haar vorige ep The Walls Are Way Too Thin, blijft hij ook bij haar debuut achter de knoppen zitten. Details daarrond zijn er nog niet, maar na “London Is Lonely” volgt er nu met “Sleep Tight” een nieuw voorsmaakje.

Laat één ding duidelijk zijn: de muziek die Holly Humberstone maakt, is telkens weer heel gemoedelijk en fijn om te gebruiken als soundtrack van een mooie (of verdrietige) zomeravond. Tegenwoordig hebben we echter steeds vaker het gevoel dat de Britse een beetje ter plaatse blijft trappelen. Oké, ook deze “Sleep Tight” is wederom een leuk nummer dat ons zeker weet te bekoren, maar het blijft ons een beetje onduidelijk hoe deze single zich kan onderscheiden van zijn voorgangers. Opnieuw bestaat de track uit een akoestische gitaar en elektronische opvulling, wat ervoor zorgt dat er een heus kampvuurgevoel rond Holly’s stem hangt, maar dat hebben we ondertussen wel al vaker gehoord van de zangeres. Mooi dus, maar het is misschien eens tijd voor een volgende stap?

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1355 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia Alexa - "Hit and Run"

Sophia Alexa is de dochter van Duits-Amerikaanse ouders en groeide op in Amsterdam en Londen, waardoor de jonge zangeres al snel moest…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - "London Is Lonely"

We zijn bij Dansende Beren al sinds haar debuutsingle fan van Holly Humberstone en we zijn niet de enige. De jonge Britse…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2021

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.