Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI – “Thousand Miles”

The Kid LAROI kan bestempeld worden als de absolute muzikale winnaar van de afgelopen paar jaar. De jonge Australiër schoot als een raket naar de top toen hij Justin Bieber wist te strikken en bijgevolg een megahit scoorde met “STAY“. Om het wat kort door de bocht te zeggen, deed TikTok daarna de rest, maar dat neemt niet weg dat de jongeman en zijn begeleidende team niet over talent beschikken. Het is dus een understatement dat er een gigantische hype is rond de artiest, en daar moet natuurlijk van geprofiteerd worden. Zo zou binnenkort KIDS ARE GROWING UP verschijnen, de vierde langspeler van The Kid LAROI. Details zijn er echter nog niet, maar met “Thousand Miles” lost hij nu wel nog een voorsmaakje.

De nieuwste creatie van de Australiër duurt nog geen drie minuten, maar lijkt wel mee te kunnen surfen op de hype. Echt veel gebeurt er weliswaar niet in het nummer en echt omverblazen zit er ook niet meteen in, maar we durven er wel vanuit gaan dat de commerciële radiozenders “Thousand Miles” grijs zullen draaien. Met een redelijk simpele beat mikt The Kid LAROI op de gevoelige snaar, al merken we hier en daar ook wat lichte poppunkinvloeden. De jongeman beschikt natuurlijk over een herkenbaar stemgeluid, waardoor het nummer op de een of andere manier al snel vertrouwd aanvoelt. Popmuziek volgens het boekje anno 2022 dus; meer hadden we uiteindelijk ook niet verwacht. Niet slecht dus die nieuwe van The Kid LAROI, al is het ook niet echt iets speciaals. Maar is dat überhaupt. nodig om een hitje te scoren?

The Kid LAROI treedt komende zomer maar liefst twee keer aan op de weide van Werchter. Op zondag 26 juni is dat op de Main Stage tijdens Rock Werchter Encore, op donderdag 30 juni sluit hij The Barn af tijdens Rock Werchter.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2200 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI - "BLEED"

The Kid LAROI heeft een kleine metamorfose ondergaan. De Australiër is ondanks zijn jonge leeftijd al een doorwinterde popartiest en heeft de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI, Jung Kook & Central Cee - "TOO MUCH"

Hij is nog maar twintig en toch is The Kid LAROI verre van een onbekende. Dankzij de steun van de ondertussen overleden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI - "I GUESS IT'S LOVE?"

Nog geen twintig jaar geleden kwam The Kid LAROI in Waterloo – in Australië, welteverstaan – ter wereld. Toch heeft de populaire…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.