Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI – “Stay” (feat. Justin Bieber)

The Kid LAROI is misschien wel de grootste poprevelatie van het afgelopen jaar. De Australische tiener werd in 2018 opgepikt door Juice WRLD en diens entourage en kon mits hun steun de oversteek maken naar Los Angeles. In 2020 ging het dan plots heel snel voor The Kid LAROI en scoorde hij met “Go” en “So Done” twee grote radiohits in de VS. De druk op de schouders van de zeventienjarige artiest is er niet minder op geworden, al ziet hij dat vooral als een motivatie om nog beter te kunnen scoren. Een debuutplaat zou op komst zijn en wordt verwacht voor het najaar van 2021. Eén van die nummers die op dat album zou kunnen staan, is “Stay” waarvoor The Kid LAROI de studio in dook met zijn goede vriend Justin Bieber.

Als twee grote popnamen met elkaar samenwerken, dan weet je dat er een nieuwe radiohit geboren is waar je de komende maanden niet aan kan ontsnappen. Bij de nieuwe van The Kid LAROI en Justin Bieber zal dat ook het geval zijn, al vinden we dat helemaal niet erg. Het nummer is immers een zeer degelijk en goed opgebouwd popnummer dat met de juiste kneepjes een zeer tof geheel vormt. Voor de productie lieten ze zich onder meer bijstaan door Cashmere Cat en Charlie Puth, die met een gelaagde instrumental half het werk voor hun rekening nemen. De andere helft wordt vakkundig afgewerkt door Laroi en Bieber met een zeemzoet refrein en een aantal knappe vocale passages.

Muzieksnobs zullen er zonder twijfel hun gal over spuwen (zonder het nummer een eerlijke kans te geven), maar daar hoeven The Kid LAROI en Justin Bieber zich niets van aan te trekken want “Stay” is een instant hit waar elke popliefhebber nog dagen (en maanden) mee in het hoofd zal zitten.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1727 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI - "Love Again"

Van nieuwkomer tot een wereldster in amper een kleine twee jaar tijd. Het parcours van de nog maar negentienjarige The Kid LAROI…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Justin Bieber - "Beautiful Love (Free Fire)"

De Canadese popster Justin Bieber heeft wellicht evenveel fervente fans als minder enthousiasten over zijn muziek, maar toch valt er één ding…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 1): Uitgeregend, maar niet uitgeteld

Het gras van de Werchterse weide was twee zomers lang groener dan ooit, maar gisteren mocht ze eindelijk weer overrompeld worden door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.