Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI, Jung Kook & Central Cee – “TOO MUCH”

© CPU – Joost Van Hoey

Hij is nog maar twintig en toch is The Kid LAROI verre van een onbekende. Dankzij de steun van de ondertussen overleden Juice WRLD kreeg hij de kans om muziek te maken en in 2021 brak hij definitief door met “Stay“, zijn samenwerking met Justin Bieber. Ondertussen zat hij niet stil en hoorden we hem ook op onder andere de soundtrack van de Barbie-film. We zouden het haast vergeten, maar intussen bracht hij nog steeds geen album uit. Daar komt – als we de geruchten mogen geloven – dit jaar nog verandering in. Zijn debuutalbum, THE FIRST TIME, zou volgende maand uitkomen, maar eerder werd ook al gezegd dat het in de lente ging verschijnen en de artiest geeft ons nog steeds geen duidelijkheid. Niet getreurd, want terwijl we lustig verder wachten troost The Kid LAROI ons met een chille samenwerking met Jung Kook en Central Cee.

Openen doet het trio op een rustige manier; op het refrein met een chill beatje neemt Jung Kook het voortouw. The Kid LAROI volgt hem op in de eerste strofe en rapt met diezelfde chille sfeer. Al snel betrappen we onszelf erop dat we meeknikken met de single, en dan moet Central Cee nog komen. De Brit rapt eerder doorheen de muziek, in tegenstelling tot LAROI die dat op het ritme doet, en ook dat klinkt best goed. De drie heren stellen zich de vraag of, als ze de kans hadden, ze alles opnieuw zouden doen op dezelfde manier. Terwijl de muziek ons redelijk snel bekoort, is het tekstueel pas na enkele luisterbeurten dat we beseffen hoeveel referenties er in “TOO MUCH” zitten, zoals een niet zo subtiele verwijzing naar het afslankmedicijn Ozempic dat door veel bekende mensen gebruikt wordt en waar er de afgelopen tijd wat rond te doen was in de media. De samenwerking tussen The Kid LAROI, Jung Kook en Central Cee bevat vele laagjes en doet ons stiekem hopen dat we in de toekomst nog zo’n single kunnen verwachten.

The Kid LAROI: Facebook / Instagram / Website
Jung Kook: Facebook / Twitter / Website
Central Cee: Facebook / Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single girl in red - "Too Much"

Ondanks dat de release van debuutplaat if i could make it go quiet pal in de coronapandemie viel, kreeg girl in red toch het…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Central Cee - "Entrapreneur"

Alles wat Central Cee momenteel lijkt te doen, verandert in een gigantisch groot succes. Ondanks dat hij het op vlak van releases…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.