Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Boston Manor – “Foxglove”

Stilzitten? Dat woord kennen de mannen van de Britse band Boston Manor niet. De afgelopen jaren is de band uit Blackpool van een belofte uitgegroeid tot een stabiele blijver. Na het uitbrengen van eerdere albums, was het GLUE waarmee de mannen bijna twee jaar geleden hun stempel wisten te drukken in de muziekwereld. Eind vorig jaar werden we getrakteerd op een ep met onder andere “Algorithm” en “Carbon Mono“. Daar was al een eigen, industriële, sound op te horen en dit heeft Boston Manor feilloos doorgetrokken naar “Foxglove”.

“Foxglove” gaat over het verliezen van de controle over jezelf. Opgevoerd met stevig gitaarwerk horen we dit terug in het catchy refrein: ‘These fucking problems keep following me’ / ‘Maybe I’m the problem’. Naast het haast dansbare refrein voelt het nummer aan als een goede mix van pop en alternatief, precies zoals we gewend zijn van Boston Manor. Richting het einde barst de boel open en gooit zanger Henry Cox er zelfs een schreeuw met metalinvloeden uit. In “Foxglove” komen alle elementen samen die Boston Manor herkenbaar en eigen maken. Met de festivals op komst laat Boston Manor ons zien dat deze succesformule nog steeds werkt.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

9 posts

About author
houdt van truffel
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Boston Manor - "Passenger"

Boston Manor heeft een uiterst drukke maand achter de rug. De Britten speelden in juni maar liefst twintig concerten in heel Europa…
InstagramLiveRecensies

Neck Deep @ Kavka Zappa: Punk, punk en nog eens punk

Poppunk is weer in. Dat bewijst de populariteit van artiesten als Yungblud, KennyHoopla en Machine Gun Kelly. Het genre heeft een rijk…
InstagramLiveRecensies

Graspop Metal Meeting 2022 (Festivaldag 3): Helse hitte en nieuwe headliners

Met de zonnecrème in de ene hand en het flesje water in de andere, trotseerden de moedigste metalheads de duivelse warmte van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.