Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés – “Carbon Copy”

Stilzitten staat klaarblijkelijk niet in het woordenboek van Sofía Valdés. De Panamese zangeres wordt al een tijdje gezien als een van de grootste muzikale talenten die de industrie rijk is en de laatste maanden bewijst ze telkens weer waarom. Met een leuke debuut-ep en een reeks fijne singletjes wist ze zo al enkele coole headlineshows te versieren, maar stond ze bijvoorbeeld ook al in het voorprogramma van boy pablo. De jongedame laat er met andere woorden geen gras over groeien, want slechts een paar weken na de release van “I Hate The Beatles“, lost ze vandaag met “Carbon Copy” alweer een nieuwe single.

Die nieuwste creatie is iets dat we eigenlijk nog niet te horen kregen van Sofía Valdés. Voor het nummer leek ze veel inspiratie te halen uit folkmuziek, maar dat zonder haar eigenheid te verraden. De single hangt aan elkaar met een dromerig gitaargeluid, al is het wel de zangeres zelf die de hoofdrol speelt. Ze weet je geleidelijk aan te betoveren met haar stem, maar het is pas als de elektronische begeleiding erbij komt dat ze je helemaal om haar vinger windt. In de refreinen zorgt dat voor een Taylor Swift-achtig geluid, met een Panamees zonnetje op de achtergrond. Een uiterst fijne single dus, die perfect kan gelden voor een fijne zomeravond.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1572 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés & Pink Sweat$ - "Broken"

We voorspellen Sofía Valdés al een tijdje een mooie toekomst, maar het blijft vooralsnog wachten op een echt grote doorbraak. Met ep’s Ventura en In…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #35

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés - “I Hate The Beatles”

Er zijn slechts weinig, om het woordje ‘geen’ niet te hoeven gebruiken, Panamese artiesten die van grote faam genieten. Toch ziet het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.