Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés – “I Hate The Beatles”

Er zijn slechts weinig, om het woordje ‘geen’ niet te hoeven gebruiken, Panamese artiesten die van grote faam genieten. Toch ziet het ernaar uit dat daar binnenkort verandering in komt, en dat dankzij niemand minder dan Sofía Valdés. De jonge zangeres kende een vliegende start met onder andere haar debuut-ep Ventura, die haar onder andere een rol als voorprogramma van boy pablo opleverde. Nu zit er een mini clubtour doorheen de Verenigde Staten aan te komen, wat gepaard zal gaan met nieuwe muziek. Zelfs zonder die nieuwe single effectief te horen, zal Sofía in elk geval over de tongen gaan, want het nummer kreeg de naam “I Hate The Beatles”.

Verwacht je weliswaar niet aan een haatnummer zoals Kanye West dat tegenwoordig zo goed kan, want de nieuwste creatie van Sofía Valdés is er eentje om van te genieten in het zonnetje. Met enkel haar engelenstem, een akoestische gitaar en wat subtiele elektronische toetsen, weet de Panamese je mee te nemen in haar dromerige wereld zonder zorgen. Je hoort de golfjes nog net niet op de achtergrond over het zand rollen, want ja, zo idyllisch klinkt “I Hate The Beatles”. Van haat of woede is er dus totaal geen sprake, gezien de zangeres zichzelf tekstueel vooral naar de achtergrond zingt. Zinnetjes als ‘Don’t mind me’ en ‘Please don’t take it personal’ echoën bijvoorbeeld nog een tijdje door je gehoorkanalen, zodat je deze single wel in je playlist moet opnemen. Wederom sterk werk van Sofía Valdés!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1688 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2022

De ep wint dezer dagen steeds meer aan belang en dat ligt vooral aan het feit dat de samenleving vlugger wordt. Alles…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sofía Valdés & Pink Sweat$ - "Broken"

We voorspellen Sofía Valdés al een tijdje een mooie toekomst, maar het blijft vooralsnog wachten op een echt grote doorbraak. Met ep’s Ventura en In…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #35

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.