Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jackson Wang – “Blow”

Met drie teasers en enkele geheimzinnige tweets werden de fans van Jackson Wang al een beetje warm gemaakt voor zijn nieuwe nummer. Deze nieuwe single, die volledig in het Engels is, zou volgens de fans een hint zijn voor een mogelijk nieuw album. Zowel de Chinese artiest als zijn label, 88rising, hebben de afgelopen dagen in hun tweets de woorden ‘MAGIC MAN’ vermeld. Voor de volgers is dit een duidelijk teken naar een nieuw album. Wang, noch zijn label hebben dit officieel bevestigd. Zij blijven het voorlopig mysterieus houden. Jackson Wang is voornamelijk bekend als lid van de Koreaanse groep GOT7, waarvan er al meerdere leden solonummers en -albums hebben uitgebracht.

Mensen die Jackson Wang al langer volgen, weten dat hij voornamelijk rapt. Ook bij de band GOT7 is hij een van de rappers. Met dit nummer lijkt hij een andere kant van zichzelf te willen tonen. Deze single begint met een gezellige beat die toch wel iets weg heeft van DNCE’s “Cake By The Ocean”. De rest van het nummer gaat er iets minder rustig aan toe. Het refrein wordt vergezeld door hardere gitaren die ook de toon leggen voor de rest van “Blow”. Dat dit een stevig nummer is, wordt dan ook bevestigd door Wangs ruwe stem die in het nummer vaker zit te schreeuwen dan te zingen, wat wel goed klinkt.

Een officiële aankondiging voor een nieuw album is er dus nog niet. Wel toont Jackson Wang met “Blow” aan dat hij niet bang is om zich stevig te laten gaan. Wij zijn alvast fan van deze nieuwe single.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jackson Wang - "Cruel"

Het geheimzinnige gedoe van Jackson Wang is voorbij. Toen hij eind maart het nummer “Blow” uitbracht, deed hij dat na enkele vreemde,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Ed Sheeran - "Blow" (feat. Chris Stapleton & Bruno Mars) & "Best Part Of Me" (feat. YEBBA)

Zijn vorige single dateert nog maar van vorige week en vandaag komt onze favoriete roodharige zanger alweer terug met twee gloednieuwe singles….
Nieuwe singles

Record Store Day 2017: Onze 10 favoriete releases op een rijtje

Voor een groot deel vinylliefhebbers is het al een tijdje aftellen geblazen naar hun hoogdag. Op zaterdag 22 april hebben tal van onafhankelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.