Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jackson Wang – “Cruel”

Het geheimzinnige gedoe van Jackson Wang is voorbij. Toen hij eind maart het nummer “Blow” uitbracht, deed hij dat na enkele vreemde, mysterieuze berichten. Het GOT7-lid had bij die berichten ook de term ‘MAGICMAN’ gezet als hashtag, waardoor vele fans gingen speculeren over een mogelijk album, maar stootten op een stilte van de artiest. Tot nu dan toch, want enkele dagen geleden kregen we een déjà-vu gevoel toen de Chinese artiest opnieuw die term toevoegde aan de berichten over zijn nieuwe single “Cruel”. In tegenstelling tot vorige keer krijgen we nu wel meer informatie, Jackson Wang komt wel degelijk met een nieuw album met de titel Magic Man, zijn tweede soloalbum. En ons warm maken doet hij alvast met “Cruel”.

Na een ietwat onheilspellende intro lijkt Wang de toon te zetten voor zijn album. Want net zoals bij “Blow” maakt hij hier gebruik van stevige gitaren. Ook zijn ruwe stem is opnieuw aanwezig, maar zorgt hier eerder voor een dramatisch effect. Het nummer is iets te rustig om als echte rock te beschouwen. De gitaren vallen af en toe wel in lijn met de muziek van Arctic Monkeys en durven er op sommige momenten wel eens uit te springen. Jackson Wang heeft zijn best gedaan waardoor we nog meer uitkijken naar dat nieuwe album van hem.

Magic Man verschijnt op 9 september.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle ANAÏS MVA - "Cruel"

De 20-jarige ANAÏS MVA debuteert net voor het jaar eindigt met haar eerste single, waar fans al een tijdje reikhalzend naar uitkeken….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Arctic Monkeys - The Car (★★★★½): Fonkelend in de mist

Arctic Monkeys heeft een nieuwe plaat en dat zal je geweten hebben. Sommige radiozenders rammen hun muziek de laatste tijd ongeremd door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.