Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Ed Sheeran – “Blow” (feat. Chris Stapleton & Bruno Mars) & “Best Part Of Me” (feat. YEBBA)

©CPU – Ymke Dirikx

Zijn vorige single dateert nog maar van vorige week en vandaag komt onze favoriete roodharige zanger alweer terug met twee gloednieuwe singles. Ed Sheeran is bezig met zijn vierde album No. 6 Collaborations Project, waarop hij samenwerkt met namen voor wie hij grote bewondering heeft. Zo kregen we onder andere al “Beautiful People” met Khalid en de wereldhit “I Don’t Care” met Justin Bieber. Op het energieke “Blow” doet de Brit het met niemand minder dan de Amerikaanse superster Bruno Mars en Chris Stapleton, terwijl “Best Part Of Me” het totaal tegenovergestelde is. Op dit ingetogen nummer wordt Sheerans stem aangevuld met die van YEBBA.

Op “Blow” doet Sheeran iets dat we niet meteen van hem gewoon zijn, maar hij mag het zeker vaker doen. Met een rock ‘n’ roll gitaar en de geweldige stemmen van Bruno Mars en Chris Stapleton heeft de Brit hier een geweldig energiek nummer gemaakt. Door de gitaarsolo op het einde en de kreten die Mars er soms door roept, heeft dit nummer een groot hitpotentieel. In tegenstelling tot op “Blow” horen we Sheeran op “Best Part Of Me” dan weer helemaal zoals we hem kennen. Rustig, ingetogen en met de akoestische gitaar onder de arm. In de refreinen wordt de stem van de man op de perfecte manier ondersteund door die van YEBBA. Hoewel Sheeran al wel eens eerder zo’n stiller liefdesliedje maakte, is dit zeker niet zijn slechtste werk.

No. 6 Collabortions Project verschijnt op 12 juli.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1624 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Smith – Gloria (★★★½): Slotakkoord van tweede adolescentie

Luister eens naar de grootste hits van de afgelopen jaren en je zal Sam Smiths stem gegarandeerd horen terugkomen. De singer-songwriter draait…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ed Sheeran - "F64"

De naam Ed Sheeran doet ons automatisch wegdromen naar afgelopen zomer, naar zijn optredens in het Brusselse Koning Boudewijnstadion. Daar zongen zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vianney - "Call On Me" (feat. Ed Sheeran)

Bij heel wat Franstaligen is Vianney zeer bekend, maar ook bij de Nederlandstaligen doet zijn naam waarschijnlijk een belletje rinkelen. In 2016…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.