Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Ed Sheeran – “Blow” (feat. Chris Stapleton & Bruno Mars) & “Best Part Of Me” (feat. YEBBA)

©CPU – Ymke Dirikx

Zijn vorige single dateert nog maar van vorige week en vandaag komt onze favoriete roodharige zanger alweer terug met twee gloednieuwe singles. Ed Sheeran is bezig met zijn vierde album No. 6 Collaborations Project, waarop hij samenwerkt met namen voor wie hij grote bewondering heeft. Zo kregen we onder andere al “Beautiful People” met Khalid en de wereldhit “I Don’t Care” met Justin Bieber. Op het energieke “Blow” doet de Brit het met niemand minder dan de Amerikaanse superster Bruno Mars en Chris Stapleton, terwijl “Best Part Of Me” het totaal tegenovergestelde is. Op dit ingetogen nummer wordt Sheerans stem aangevuld met die van YEBBA.

Op “Blow” doet Sheeran iets dat we niet meteen van hem gewoon zijn, maar hij mag het zeker vaker doen. Met een rock ‘n’ roll gitaar en de geweldige stemmen van Bruno Mars en Chris Stapleton heeft de Brit hier een geweldig energiek nummer gemaakt. Door de gitaarsolo op het einde en de kreten die Mars er soms door roept, heeft dit nummer een groot hitpotentieel. In tegenstelling tot op “Blow” horen we Sheeran op “Best Part Of Me” dan weer helemaal zoals we hem kennen. Rustig, ingetogen en met de akoestische gitaar onder de arm. In de refreinen wordt de stem van de man op de perfecte manier ondersteund door die van YEBBA. Hoewel Sheeran al wel eens eerder zo’n stiller liefdesliedje maakte, is dit zeker niet zijn slechtste werk.

No. 6 Collabortions Project verschijnt op 12 juli.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1964 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chris Stapleton - "It Takes a Woman"

Chris Stapleton is een waar icoon in de wereld van de countrymuziek. Voordat hij zelf de schijnwerpers opzocht, schreef hij hits voor…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Ed Sheeran - Autumn Variations (★★): Net niet

In het land der singer-songwriter is Ed Sheeran tot op vandaag nog altijd patroonheilige. Op zich niet zo gek, daar de man…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chris Stapleton - "White Horse"

Chris Stapleton, de veelzijdige muzikant die als een ware tornado door het countrymuzieklandschap raast, behoeft geen introductie meer. Althans niet in de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.