Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello – “Before U”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello – “Before U”

© CPU – Matthias Engels

Je hebt mensen die hun band vernoemen naar een bekend historisch evenement, je hebt er die gewoon hun echte naam gebruiken als artiestennaam, en dan heb je er die een gigantische plastic cilinder op hun hoofd zetten en zichzelf Marshmello laten noemen. We kunnen er nu wel lacherig over doen, maar uiteindelijk zal Christopher Comstock, zoals de dj en producer door het leven gaat, altijd harder lachen. Alles wat de Amerikaan aanraakt, verandert namelijk in goud. Dat is voor vele popartiesten dan ook de trigger om met hem de studio in te duiken, getuige zijn samenwerkingen met onder andere Bastille, Anne-Marie, Selena Gomez, The Jonas Brothers, Halsey, Khalid en nog heel wat anderen. Volgens ons zijn die nummers weliswaar nooit echt goed, maar dat het stuk voor stuk dikke hits zijn, staat als een paal boven water.

Zoals je misschien al weet, is onze mening over de goedkopere dance- en popmuziek echter irritant, verwaarloosbaar en voorspelbaar gewauwel, maar voor de fans maken we vandaag toch graag een uitzondering. En we zijn blijkbaar niet de enigen, want met deze “Forget U” maakt ook Marshmello enkele uitzonderingen. Zo neemt hij het heft nog eens helemaal zelf in handen, wat meteen ook het gevolg heeft dat deze creatie zowaar geen – wow!? – radiohit zal worden. Een dikke twee minuten vuurt de dj wat catchy synthgeluiden op ons af, die eigenlijk nergens naartoe leiden. “Before U” kon ook zomaar in een aftiteling van een of andere hyperactieve tekenfilm of in een reclamefilmpje voor pakweg de nieuwe Volkswagen Polo terecht. Marshmello gaat zelfs nog een stapje verder, want deze single werd in première gespeeld in Fortnite. En zegt dat eigenlijk niet genoeg?

Sorry fans, maar het is moeilijk om hier een positief woord over te zeggen. Onze redactie hield er naar eigen zeggen zelfs een hersenbloeding aan over. Dat belooft voor Joytime IV, dat binnenkort verschijnt, en waar deze “Before U” de eerste single uit is.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello & venbee - "No Man's Land"

Marshmello stond een tijdje lang aan de top van de EDM-industrie, maar die periode durven we nu wel voorzichtig vergane glorie te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello, P!nk & Sting - "Dreaming"

Soms denk je wel eens: nu hebben we de gekste samenwerkingen wel allemaal gehad. Maar kijk, die gedachte kan bij deze meteen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Unity"

De Amerikaanse dj en producer Marshmello liet zich de afgelopen jaren verleiden door samenwerkingen met popsterren en grote namen in de rapwereld….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.