Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Marshmello & Anne-Marie – “Friends”

Marshmello is al van 2015 bezig met het maken van muziek, maar zijn grote doorbraak kwam pas vorig jaar. Zijn debuutplaat Joytime is aan veel mensen voorbij gegaan zonder dat ze het opmerkten, maar dat zal bij de komende plaat wellicht anders zijn. In 2017 maakte hij al nummers met de popsterren Noah Cyrus, Khalid en Selena Gomez. Vooral de laatste twee waren een succes en haalden alle twee de top 10 in de Ultratop. Om dit succes te evenaren besloot Marshmello samen te werken met de Britse superster Anne-Marie, die met “Ciao Adios’ afgelopen zomer een megahit had.

“Friends” is misschien wel dé volgende superhit van de twee hitkanonnen. De electrosong met vleugjes van gitaar blijft meteen hangen en kleurt net buiten de lijntjes qua sound. Je krijgt geen drops zoals je van een DJ zou verwachten, maar wel een slim geproduceerde popsong. Anne-Marie brengt met haar gekende attitude de song zoals geen ander en toont nog maar eens dat haar succes te danken is aan haar talent. Haar passage in de AB is reeds hopeloos uitverkocht zonder een plaat uit te hebben. Marshmello staat bovendien volgende zomer met al zijn hits op Rock Werchter. Deze twee ‘Friends’ hebben een leuke song gemaakt, die hun populariteit alleen maar zal doen stijgen!

9 februari 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief