Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello & Anne-Marie – “Friends”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello & Anne-Marie – “Friends”

Marshmello is al van 2015 bezig met het maken van muziek, maar zijn grote doorbraak kwam pas vorig jaar. Zijn debuutplaat Joytime is aan veel mensen voorbij gegaan zonder dat ze het opmerkten, maar dat zal bij de komende plaat wellicht anders zijn. In 2017 maakte hij al nummers met de popsterren Noah Cyrus, Khalid en Selena Gomez. Vooral de laatste twee waren een succes en haalden alle twee de top 10 in de Ultratop. Om dit succes te evenaren besloot Marshmello samen te werken met de Britse superster Anne-Marie, die met “Ciao Adios’ afgelopen zomer een megahit had.

“Friends” is misschien wel dé volgende superhit van de twee hitkanonnen. De electrosong met vleugjes van gitaar blijft meteen hangen en kleurt net buiten de lijntjes qua sound. Je krijgt geen drops zoals je van een DJ zou verwachten, maar wel een slim geproduceerde popsong. Anne-Marie brengt met haar gekende attitude de song zoals geen ander en toont nog maar eens dat haar succes te danken is aan haar talent. Haar passage in de AB is reeds hopeloos uitverkocht zonder een plaat uit te hebben. Marshmello staat bovendien volgende zomer met al zijn hits op Rock Werchter. Deze twee ‘Friends’ hebben een leuke song gemaakt, die hun populariteit alleen maar zal doen stijgen!

1758 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie & Minnie - "Expectations"

Dat Koreaanse artiesten aan een sneltreinvaart naam aan het maken zijn in de muziekwereld, is al langer geweten. Westerse artiesten grijpen dan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie – “Sad B!tch”

De Britse popzangeres Anne-Marie mag je gerust de koningin van de positieve break-up songs noemen. Met twee succesvolle albums en hits als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Unity"

De Amerikaanse dj en producer Marshmello liet zich de afgelopen jaren verleiden door samenwerkingen met popsterren en grote namen in de rapwereld….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.