Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Marshmello (ft. Bastille) – “Happier”

Dat het snel gaat voor de Amerikaanse dj Marshmello, is een understatement. Na succesvolle samenwerkingen met Anne-Marie, Selena Gomez en Khalid probeert de man met de hoed optimaal te profiteren van zijn momentum. Gisteren loste hij samen met Bastille de zeemzoete ballad “Happier”.

Net als vele liedjes gaat het nummer over de liefde. Dan Smith bezingt zijn verlangen naar een gelukkiger leven voor zijn ex-geliefde. Niet direct het meest originele onderwerp, maar de bijhorende beat zorgt wel voor een fijn nummertje. Als je twee van de meest populaire artiesten van het moment samen zet, weet je dat dit nummer wel ergens in de hitlijsten zal opduiken. Het gitaartje en de toetsen op het nummer werden trouwens verzorgd door Marshmello en niet door Bastille gitarist/toetsenist Charlie Barnes. Al een geluk dat de man de achtergrondzang voor zijn rekening mocht nemen, anders had het gerust ‘Marshmello ft. Dan Smith’ kunnen zijn.

Marshmello: Facebook | Instagram | Twitter | Spotify

Bastille: Facebook | Instagram | Twitter | Spotify

18 augustus 2018

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief