Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello – “Leave Before You Love” (feat. Jonas Brothers)

De ene heeft een gigantische witte cilinder op zijn hoofd en de andere drie hebben al hun bekendheid te danken aan een Disney Channel-reeks. Beide carrières zijn dus op z’n minst opvallend te noemen, maar we kunnen er niet onderuit dat zowel Marshmello als Jonas Brothers twee gigantische namen in de popmuziek zijn. Die eerste vult vandaag zijn nu al indrukwekkend ogend lijstje met samenwerkingen aan met Joe, Kevin en Nick, en heeft na Demi Lovato en Selena Gomez dus opnieuw een paar Disneysterretjes aan zijn palmares toegevoegd. Dat de muziek van de Amerikaanse dj lang niet zo fantastisch is als een overenthousiaste Qmusic-presentator ons probeert te doen geloven, is geen geheim. Wel valt niet te ontkennen dat alles wat de man aanraakt, verandert in een dikke hit. Dat zal met “Leave Before You Love” niet anders zijn.

De samenwerking tussen Marshmello en Jonas Brothers wordt dus ongetwijfeld een hit, maar is daarom zeker geen wereldschokkend goed nummer. Toch heeft de track weer alles om het naar de top van de hitlijsten te schoppen: een fijne beat, een catchy baslijn en natuurlijk de charmes van de Amerikaanse broertjes. Veel meer gebeurt er voor de rest niet op de single, maar de “Last Christmas”-achtige refreinen zitten na één luisterbeurtje wel al heel stevig in je gehoorkanalen genesteld. De Amerikanen hebben dus niets nieuws onder de zon gebracht, maar zullen ongetwijfeld de primetime van elke radiozender kleuren; ook dat is de muziekwereld.

Marshmello: Facebook / Instagram

Jonas Brothers: FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1878 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single TOMORROW X TOGETHER & Jonas Brothers - "Do It Like That"

Alsmaar meer Amerikaanse artiesten beginnen door te hebben hoe groot de muziekindustrie in Zuid-Korea is. Zo kregen we al samenwerkingen tussen BLACKPINK…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jonas Brothers - "Waffle House"

Vier jaar geleden kwamen de gebroeders Jonas terug ten tonele en lieten zo vele tienerharten uit hun winterslaap komen. Ze brachten hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Unity"

De Amerikaanse dj en producer Marshmello liet zich de afgelopen jaren verleiden door samenwerkingen met popsterren en grote namen in de rapwereld….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.