Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Greta Isaac – “how are you not freaking out?”

Ook de Welshe zangeres Greta Isaac blijft de laatste tijd niet stilzitten. Sinds haar eerste aanslaande single “You” trok ze haar catchy indiepopgeluid door naar andere liedjes “Pessimist” en “How To Be A Woman“. Ze speelt graag met verschillende geluiden en genres en dat hoor je ook in haar eerder uitgebrachte nummers. Waar “Polyfilla” vooral wordt gekenmerkt door een breekbare stem en tedere pianoklanken, staan in “NUH UH” een paar vernieuwende popelementen centraal. Eerder liet Greta haar fans al weten dat ze binnenkort haar volgende ep op de wereld loslaat, waar ook deze nieuwe single zijn plaatsje op zal terugvinden.

Meteen worden we meegezogen door de hoogtes en laagtes die Greta’s stem te bieden heeft. Haar verhaal over onderdrukking van gevoelens en voldoen aan andermans verwachtingen wordt bijgestaan door een opwekkend gitaardeuntje. Deze combinatie zorgt voor een luchtig samenspel dat langzaam, maar zeker opbouwt naar een nogal teleurstellend hoogtepunt. Het einde van dit nummer wordt ook te snel bereikt, waardoor het onvoldoende tijd heeft om zich aan je geheugen vast te klampen. Spijtig genoeg laat Greta ons achter met twijfelachtige gevoelens die maar moeilijk kunnen worden ingelost. Toch kijken we vol verwachting uit naar haar gloednieuwe ep I Think You’d Hate It Here die verschijnt op vrijdag 6 mei.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Greta Isaac - "NUH UH"

We kenden Greta Isaac eigenlijk als een schattige singer-songwriter, die met sobere arrangementen haar gevoelens in de kijker zette. Vorig jaar pakte…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Greta Isaac - "Pessimist"

Er komt eindelijk een groter muzikaal project aan van Greta Isaac en daar zijn wij maar al te blij om. In 2020…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.