Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Greta Isaac – “NUH UH”

We kenden Greta Isaac eigenlijk als een schattige singer-songwriter, die met sobere arrangementen haar gevoelens in de kijker zette. Vorig jaar pakte ze echter uit met een nieuw geluid en nu gaat ze voor iets pittigere pop. Op 1 april brengt de Welshe zangeres haar nieuwste ep I Think You’d Hate It Here uit, waarop we haar gloednieuwe muzikale gedaante uitgebreid te horen krijgen. Vooraleer we echter het volledig project krijgen, verkort de 26-jarige zangeres de wachttijd met een gloednieuwe single. We krijgen zo alweer een nieuw facet van haar gedaantewisseling voorgeschoteld.

“NUH UH” ligt in het verlengde van “5’1”, een nummer met duidelijke rockinvloeden, maar klinkt nog iets meer pop door de elektronische elementen. Haar nieuwe single is energiek en komt best onverwacht uit de hoek als we het vergelijken met wat ze eerder al voor de nieuwe ep loste. De onvoorspelbaarheid is dan ook de grootste troef van deze fijne popsingle, aangezien ze klaarblijkelijk ook deze sound volledig aankan. Haar zachte stem wordt namelijk serieus geboost door een krachtige productie, die in het refrein helemaal losbreekt. Het derde nummer klinkt alweer anders dan de eerste twee singles, waardoor we dus zeer benieuwd zijn hoe ze in het geheel zullen samenvallen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1528 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Greta Isaac - "how are you not freaking out?"

Ook de Welshe zangeres Greta Isaac blijft de laatste tijd niet stilzitten. Sinds haar eerste aanslaande single “You” trok ze haar catchy…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Greta Isaac - "Pessimist"

Er komt eindelijk een groter muzikaal project aan van Greta Isaac en daar zijn wij maar al te blij om. In 2020…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.