Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Greta Isaac – “Pessimist”

Er komt eindelijk een groter muzikaal project aan van Greta Isaac en daar zijn wij maar al te blij om. In 2020 lost de Welshe zangeres singles aan de lopende band, die dit voorjaar nog allemaal op een ep gebundeld worden. Die belooft alvast leuk te worden, want haar indiepop slaat aan. In 2017 scoorde ze haar eerste grote hit met “You“, al ging het daarna nooit meer zo snel. Toch is ze er muzikaal op vooruit gegaan, want nummertjes als “Power” en “Emmanuel” blijven plakken zoals de betere honing dat doet. Nu laat de zangeres met “Pessimist” de titeltrack van haar ep op de wereld los, en ook die mag er zijn.

Ook het nieuwste exemplaar van de Welshe kruipt dus rechtstreeks in je hoofd. De catchy akoestische gitaarbeat zorgt meteen voor een leuke sfeer en de zangeres zelf brengt daar met haar stem nog een belangrijk instrument bij. Nog voor het eerste refrein echt losbreekt, toont ze wat ze allemaal aan kan met haar stem. “Pessimist” zit heel vlot in elkaar en is daarom snel mee te zingen. Doe daar nog wat lichte elektronische toetsen bovenop en je krijgt een bescheiden meezingertje. Met een opbouwende drop – kunnen we dat zo al noemen? – zet ze de kers op de taart van wat een leuk nummer is.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

680 posts

About author
't is oke.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.