Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Borokov Borokov – “Moeilijke Tijden” (feat. Huub Prins)

Elke keer als we vol verwachting het nieuwste liedje van Borokov Borokov aanzetten, worden we in onverwachte hoeken gestuurd. Het Antwerpse trio heeft zijn weg wat gebaand doorheen de Nederlanden om zijn dappere missie verder te zetten: Kraftwerkiaanse bliepjes en bloepjes enorm sexy maken. Hierbij worden ze graag bijgestaan door vele wijzen met neuzen in dezelfde richting. Groten en kleinen uit verschillende muziekscenes voegden hun eigen unieke inbreng toe aan album Enkel Duetten (met ondermeer Shht, Mathieu Terryn en Dijf Sanders), “Rita de Rover” (het Nederlandse De Witte Kunst) en “ぜんぶ、できる” (de Japanse Kanna Sato). Daardoor heeft elk nieuw nummer een geheel eigen gezicht. Vrijdag één april komt het nieuwe album, De Verkeerde Fout, vol te staan met nieuwe duetten die nog meer ademruimte geven aan de interessante gastmuzikanten.

Zo ook waren we nu vol verwachting. Begeleid door een videoclip waarin iemand een trouwe relatie met een zak wit zand opbouwt, worden we meegesleurd in wat misschien wel het meest psychedelische is dat we van de Antwerpenaren ooit hoorden. Met behulp van The Homesick-gitarist en -vocalist Huub Prins bouwen Arne Omloop, Boris Van den Eynden en Noah Melis een episch verhaal over van een krankzinnige man, zogezegd Mozes die onder invloed in de woestijn ronddoolde, dat naar een heerlijk hoogtepunt opbouwt. Ja, bliepjes en bloepjes zijn sexy.

Om dit nieuwe nummer de wereld in te sturen rijdt Borokov Borokov samen met Huub Prins in een ijskar van Brussel naar Amsterdam. Op weg doen ze een aantal parkings van radiostations aan om er een sessie live af te spelen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Borokov Borokov - "PARAKOMANDO"

Er gaat een nieuw hoofdstuk voor Borokov Borokov in. Zo’n maand geleden was “POMELO” een liefdevolle ode aan ex-bandlid Arne Omloop. De overige…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Borokov Borokov – “POMELO”

Sinds de Antwerpse band Borokov Borokov in 2004 van start ging, bekleedde die naam al de affiches van Best Kept Secret, We…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Huub Prins - "Speciaal Voor Mij"

Huub Prins kwam nog niet zo lang geleden ons Belgenlandje jolig binnengehuppeld, hand in hand met de drie emmerhoofden van Borokov Borokov….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.