Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nigo – “Want It Bad” (feat. Kid Cudi)

De afgelopen jaren heeft Japanse DJ en streetwear icoon Nigo zich vooral gefocust op de modewereld. Hij richtte onder andere het merk A Bathing Ape op en sloeg de handen ineen met Pharrell Williams voor hun kledingmerk Billionaire Boys Club. Tegenwoordig is hij zelfs de artistiek directeur van Kenzo. Geen onbekende naam dus, maar het is wel al weer een tiental jaar geleden dat Nigo voor het laatst muziek uitbracht. Net zoals de rest van de wereld vond ook hij het hoog tijd om weer iets uit te brengen. Een week geleden kwam hij met zijn single “Arya”, gemaakt met A$AP Rocky voor zijn aanstaande album I Know Nigo. Nu gaat hij een samenwerking aan met Kid Cudi, die duidelijk zijn zinnen moest verzetten na zijn recente publieke discussie met Kanye West.

“Want It Bad” is Cudi’s eerste nummer van 2022 en ook voor hem was het al weer een tijdje geleden. In 2021 maakte hij samen met Ariana Grande de soundtrack “Just Look Up” voor de Netflixfilm Don’t Look Up. Om naast dit nummer deftig werk terug te vinden van Kid Cudi moeten we al terug naar het jaar 2020. Eind 2020 bracht Cudi namelijk a Man on the Moon III: The Chosen uit, het derde deel van zijn Man on the Moon-trilogie.

Zowel Kid Cudi als Nigo hebben met “Want It Bad” weer een aanstekelijk lied onder hun naam staan. Vanaf seconde één wordt het nummer gedreven door synthesizers en drums die ons zeker zullen bijblijven. “Want It Bad” is een upbeat, optimistisch nummer dat zelfs nostalgisch aanvoelt. Het doet denken aan vroeger werk van Cudi, zoals het club-georiënteerde “Day n Nite”. De verzen van Kid Cudi doen ons geloven dat we de wereld aankunnen, en zijn na een aantal keer te beluisteren al volledig gegraveerd in ons geheugen. Het legt de lat voor I Know Nigo hoog, zeker met namen zoals A$AP Rocky, Pusha T en Tyler, The Creator.

We mogen het eerste album van Nigo in twintig jaar op 25 maart verwachten.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pharrell Williams - "Cash in Cash Out" (feat. Tyler, The Creator & 21 Savage)

Pharrell Williams is een levende legende binnen de muziekwereld. Er lijkt werkelijk niks te zijn dat hij niet kan. Ook 2022 is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nigo - "Heavy" (feat. Lil Uzi Vert)

Nog enkele dagen en dan brengt modeontwerper en DJ Nigo zijn langverwachte tweede album I know NIGO uit. Een langspeler die grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nigo – "Hear Me Clearly" (feat. Pusha T)

Je zult Nigo waarschijnlijk eerder kennen door zijn werk in de modewereld dan door zijn muziek. Hij is oprichter van het merk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.