Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pharrell Williams – “Cash in Cash Out” (feat. Tyler, The Creator & 21 Savage)

© CPU – Freya Goossens

Pharrell Williams is een levende legende binnen de muziekwereld. Er lijkt werkelijk niks te zijn dat hij niet kan. Ook 2022 is tot nu toe een veelbewogen jaar voor hem en hij maakt namelijk nog steeds beats voor de grootste namen in de industrie. De producer werkte onder andere mee aan het legendarische nieuwe album van Kendrick Lamar, Mr. Morale & The Big Steppers en droeg ook zijn deeltje bij als producer aan het nummer “Come On, Let’s Go”, dat verscheen op Nigo’s compilatiealbum I Know Nigo. Het was voor deze single dat hij het pad kruiste met Tyler, The Creator en niet veel later doken ze samen de studio in om een nieuw nummer te creëren. Rapper 21 Savage sloot zich aan bij het duo en “Cash In Cash Out” werd geboren.

Op “Cash In Cash Out” treedt Pharrell na een lange tijd terug naar het artiestenfront. Niet enkel rappers, maar ook hijzelf is te horen op deze single. Ondanks dat Pharrell waarschijnlijk staat te popelen om terug te mogen rappen maakt de typische ‘Straight Up’ duidelijk dat het nummer aftrappen weggelegd is voor 21 Savage. Laten we duidelijk zijn hier: 21 Savage is absoluut geen slechte artiest en juist daarom hadden we iets meer woorden uit hem verwacht dan enkel ‘cash in cash out’. Ook zijn bars lijken niet echt te zijn gemaakt voor de beat die er onder ligt. Gelukkig is daar Tyler, The Creator om het boeltje te redden. En redden doet hij. Met de nonchalance die van zijn verzen afspat maakt hij er nog een heerlijk lied van. De afwisselingen tussen Tyler en Pharrell lopen zo soepel in elkaar over dat de twee wel voor elkaar gemaakt lijken. Samen met Pharrell geeft hij “Cash In Cash Out” nog een laatst duw in de juiste richting en bereikt het uiteindelijk toch een goede eindbestemming.

Instagram / Facebook / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
LiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2023: Hoogtepunten verzamelen onder de Spaanse zon

Primavera Sound Barcelona is al twintig jaar het Europese festival bij uitstek om de meest actuele, alternatieve bands aan het werk te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Keem & Kendrick Lamar - "The Hillbillies"

Het is altijd een beetje gissen naar wat heersend hiphopkoning Kendrick Lamar op elk moment uitspookt. De tour van zijn monumentaal nieuw…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyler, The Creator - "DOGTOOTH"

Het is ondertussen alweer eventjes geleden sinds we voor het laatst nieuwe muziek van Tyler, The Creator kregen. Zijn laatste album CALL ME…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.