Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pharrell Williams – “Cash in Cash Out” (feat. Tyler, The Creator & 21 Savage)

© CPU – Freya Goossens

Pharrell Williams is een levende legende binnen de muziekwereld. Er lijkt werkelijk niks te zijn dat hij niet kan. Ook 2022 is tot nu toe een veelbewogen jaar voor hem en hij maakt namelijk nog steeds beats voor de grootste namen in de industrie. De producer werkte onder andere mee aan het legendarische nieuwe album van Kendrick Lamar, Mr. Morale & The Big Steppers en droeg ook zijn deeltje bij als producer aan het nummer “Come On, Let’s Go”, dat verscheen op Nigo’s compilatiealbum I Know Nigo. Het was voor deze single dat hij het pad kruiste met Tyler, The Creator en niet veel later doken ze samen de studio in om een nieuw nummer te creëren. Rapper 21 Savage sloot zich aan bij het duo en “Cash In Cash Out” werd geboren.

Op “Cash In Cash Out” treedt Pharrell na een lange tijd terug naar het artiestenfront. Niet enkel rappers, maar ook hijzelf is te horen op deze single. Ondanks dat Pharrell waarschijnlijk staat te popelen om terug te mogen rappen maakt de typische ‘Straight Up’ duidelijk dat het nummer aftrappen weggelegd is voor 21 Savage. Laten we duidelijk zijn hier: 21 Savage is absoluut geen slechte artiest en juist daarom hadden we iets meer woorden uit hem verwacht dan enkel ‘cash in cash out’. Ook zijn bars lijken niet echt te zijn gemaakt voor de beat die er onder ligt. Gelukkig is daar Tyler, The Creator om het boeltje te redden. En redden doet hij. Met de nonchalance die van zijn verzen afspat maakt hij er nog een heerlijk lied van. De afwisselingen tussen Tyler en Pharrell lopen zo soepel in elkaar over dat de twee wel voor elkaar gemaakt lijken. Samen met Pharrell geeft hij “Cash In Cash Out” nog een laatst duw in de juiste richting en bereikt het uiteindelijk toch een goede eindbestemming.

Instagram / Facebook / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

21 Savage - american dream (★★★★): Smaakpalet aan stijlen met eigenwijze flows

Het is eindelijk zover; na zes jaar wachten is 21 Savage er met een nieuw soloalbum. Hoewel hij regelmatig samenwerkt met grote…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
AlbumsRecensies

Drake - For All The Dogs (★★★): Een dobermann met een zachte pels

Wanneer de grootste naam uit de hiphop-scene een nieuw album dropt, zit er maar een ding op: alles aan de kant gooien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.