Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ariana Grande & Kid Cudi – “Just Look Up”

© Niko Tavernise/Netflix

Naast een (veel te vroeg) kerstnummer is het alweer enige tijd geleden dat we nog nieuwe muziek te horen kregen van Ariana Grande. Dat komt waarschijnlijk omdat ze druk in de weer is met R.E.M Beauty, haar eigen schoonheidslijn. Toch vond de drukbezette Amerikaanse wereldster de tijd om eventjes met Kid Cudi de studio in te kruipen voor het mooie “Just Look Up”.

Terwijl de zwartgallige komediefilm Don’t Look Up, waar het nummer voor geschreven is, een sarcastisch verhaal vertelt over het einde van deze aardbol, omarmen Grande en Cudi dit noodlot in een hartverwarmende ballade. Naar goede gewoonte voelt het nummer heel pompeus aan, zelfs een beetje over the top, maar gezien de stemcapaciteiten van Ariana Grande zien we dat graag door de vingers. De zoete bars van Kid Cudi smeren zich uit over de rest van het nummer, waardoor een heleboel fans wereldwijd er weer aan herinnerd worden naar welke artiesten ze moeten opkijken.

Don’t Look Up verschijnt op 10 december in de cinemazalen en is vanaf 24 december te vinden op Netflix. Ariana Grande en Kid Cudi spelen zelf mee in de film, samen met niemand minder dan Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet en vele anderen.

Ariana Grande: Facebook / Instagram / Twitter
Kid Cudi: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

268 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nigo - "Want It Bad" (feat. Kid Cudi)

De afgelopen jaren heeft Japanse DJ en streetwear icoon Nigo zich vooral gefocust op de modewereld. Hij richtte onder andere het merk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bon Iver - “Second Nature”

Wie had ooit gedacht dat we Bon Iver, Ariana Grande en Kid Cudi in dezelfde zin zouden vernoemen? Wel, dankzij de nieuwe…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kanye West - Donda (★★★½): Geduld loont

Eindelijk is het zover: Donda, het tiende studioalbum van Kanye West is er dan toch gekomen. Oorspronkelijk was de plaat voorzien voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.