Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nigo – “Arya” (feat. A$AP Rocky)

Nigo doet bij de modale muziekliefhebber misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar binnen de hiphop- en modewereld is hij een grote naam. Hij verwierf zijn bekendheid vooral als oprichter van het merk A Bathing Ape (Bape) en als producer werkte hij al samen met onder meer Kanye West en Pharrell Williams en is hij lid van Teriyaki Boyz, die iedereen wel kent van hun nummer uit Tokyo Drift. Na meer dan twintig jaar besliste Nigo om zelf nog eens een album uit te brengen. I Know Nigo verschijnt op 25 maart en de Japanner liet al weten dat namen als A$AP Rocky, Tyler, the Creator, Pharrell, Kid Cudi, Lil Uzi Vert, Pusha T, Fam-Lay en Teriyaki Boyz de revue zullen passeren.

Om ons warm te maken voor I Know Nigo krijgen we met “Arya” al een eerste voorproefje, waar niemand minder dan A$AP Rocky de show komt stelen. De rustige piano waarmee het nummer start is de stilte voor de storm, want niet veel later gooit Nigo er stevige 808 kicks tegenaan die onze trommelvliezen op de proef stellen. De combinatie van de piano met harde bassen zorgen voor een donker sfeertje waar Rocky helemaal tot zijn recht komt. De Amerikaan rapt zijn gekende stijl over zijn rijkdom en hoe hem dat boven andere rappers plaatst.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A$AP Rocky - "Same Problems?"

Het Amerikaanse woelwater A$AP Rocky is de laatste tijd heel wat broodkruimels aan het lossen in de aanloop naar zijn nieuwe album…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A$AP Rocky - "Shittin' Me"

A$AP Rocky staat nog maar eens in de picture. Deze keer echter niet met een nieuw schandaal of zijn relatie met Rihanna,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Yung Lean - "Lazy Summer Day" & "Chinese Restaurant"

Yung Lean rust niet op zijn lauweren en heeft alweer vers materiaal klaar. De Zweedse rapper was een van de eerste artiesten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.