Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single George Ezra – “Anyone For You (Tiger Lily)”

© CPU – Willem Devriendt

George Ezra is de ideale schoonzoon. Hij komt vriendelijk en charmant over, maakt tijdens optredens zo nu en dan een grapje en schrijft bovendien gezellige nummers die al eens door het hoofd blijven spoken. Hij zingt al eens graag over steden, getuige “Barcelona” en “Budapest“, of over autorijden in de warme zon, zoals te horen is op “Shotgun“, maar zingt voornamelijk over de liefde. Het onuitputtelijke onderwerp werd reeds bezongen op Wanted on Voyage (2014) en nog maar eens op Staying at Tamara’s (2018).

Het succes van de Brit nam rond de release van zijn tweede langspeler enorm toe en zo kreeg hij de kans om het album eerst voor te stellen in de Ancienne Belgique, op Rock Werchter, in de Lotto Arena en uiteindelijk in Vorst Nationaal, op net iets meer dan één jaar tijd. Daarna verdween George Ezra uit het licht van de ‘hot sun’, maar nu is hij helemaal terug met “Anyone For You (Tiger Lily)”!

Met een blitse piano trekt George Ezra meteen de aandacht op zijn nieuwste single. De warme stem roept meteen zomerse gevoelens op en het lied voelt dan ook meteen aan als een feestje in een hippe strandbar. Met een meeklapstukje en een makkelijk meezingbare tekst is “Anyone For You (Tiger Lily)” een mooie terugkeer van George Ezra. Het nummer is een beetje braaf, maar grote plotwendingen of een spannende twist verwachten we ook niet bij de Brit. George Ezra is terug en hij doet waar hij goed in is!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

956 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 3): Lekker blijven hangen

Het was mooi weer op de zaterdag, zo mooi dat de organisatie tegen de avond zelfs het bordje uitverkocht mocht bovenhalen. De…
AlbumsFeatured albumsRecensies

George Ezra - Gold Rush Kid (★★½): Ideale, brave schoonzoon

Hij werd deze week 29 jaar oud en viert dat met zijn derde album. George Ezra heeft al enkele grote hits op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single George Ezra - "I Went Hunting"

Toen George Ezra aan het begin van dit jaar het vierde verjaardagsfeest begonnen te plannen voor Staying at Tamara’s moet hij gedacht hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.