Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FKA twigs – “Tears in the Club” (feat. The Weeknd)

© CPU – Joost Van Hoey

Je weet het of je weet het niet, maar Dansende Beren loste deze week het lijstje der beste albums van 2021. Wie er dit jaar met goud, zilver en brons ging lopen, laten we je zelf ontdekken. Wie er daarentegen twee jaar geleden met de eindoverwinning aan de haal ging, was FKA twigs met het magistrale MAGDALENE. Of het in de sterren geschreven stond, laten we in het midden, maar Tahliah Debrett Barnett steekt vandaag haar neus nog eens aan het venster. Enkele weken geleden kregen we met “Measure of a Man” nog een eerste streepje nieuwe muziek van de Britse, weliswaar in het kader van de soundtrack van de filmblockbuster The King’s Man, maar nu lijkt er eindelijk een nieuw project aan te komen.

Als we het wereldwijde web mogen geloven, zal twigs in het voorjaar van 2022 een mixtape met de titel CAPRI SUN uitbrengen. Een officiële bevestiging is er nog niet, maar nu ze met “Tears in the Club” een eerste single uitbrengt, durven we toch te geloven dat er een bron van waarheid in de geruchten zit. Dat de zangeres op die plaat haar sublieme muzikale talent richting een breder publiek wil trekken, getuigt alvast haar samenwerking met hitmachine The Weeknd.

Met haar nieuwste creatie zal dat alvast ongetwijfeld lukken, want “Tears in the Club” zal de komende maanden overal grijsgedraaid worden. Met een zwoele r&b-beat komt de track sfeervol op gang, waardoor ook twigs’ stem dat tikkeltje toegankelijker binnenkomt. Toch verliest de zangeres nooit haar mysterieuze eigenheid, waardoor je gedurende drie minuten in haar wonderlijk charmante wereld vertoeft. De stem van The Weeknd vloeit perfect door het geheel, waardoor de catchy refreintjes nog wat langer blijven plakken. De samenwerking tussen deze twee wereldsterren is met andere woorden nog een bijzonder late inzending voor een van de leukste hitjes van het jaar, al zal de focus van FKA twigs vooral op 2022 liggen. Wij drukken hoe dan ook de repeatknop nog een tijdje in.

Mocht je niet genoeg krijgen van “Tears in the Club” via de streamingdiensten, dan raden we je zeker aan om ook de indrukwekkende videoclip eens een kijkje te gunnen.

FKA twigs: Facebook / Instagram
The Weeknd: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

1574 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Yung Lean - "Lazy Summer Day" & "Chinese Restaurant"

Yung Lean rust niet op zijn lauweren en heeft alweer vers materiaal klaar. De Zweedse rapper was een van de eerste artiesten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FKA Twigs - "Killer"

In het verleden heeft FKA twigs ons vaak lang laten wachten op nieuwe muziek. Zo zat er bijvoorbeeld zo’n vijf jaar tijd…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kai Bosch - "Orbit"

De prille twintiger Kai Bosch ruilde het kleine Cornwall op zijn zeventiende in voor Berlijn om uiteindelijk terug naar de metropool Londen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.