Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maggie Lindemann – “She Knows It”

In januari bracht Maggie Lindemann haar langverwachte debuut-ep Paranoia uit, die haar kroonde tot de nieuwe grungepopprinses en misschien zelfs wel tot de opvolgster van Avril Lavigne. Voor Paranoia had ze slechts een handvol singles uitgebracht, die meer aansloten bij standaardpop dan bij de punkrock die ze nu maakt. Het heeft even geduurd voor ze ondervond wie ze werkelijk is als artieste.Van pop naar emo gaan, steeds meer artiesten lijken het te doen, maar Maggie slaagt er zeker en vast in. We zijn in ieder geval dankbaar voor de metamorfose die ze heeft ondergaan, want deze brengt een hoop goede muziek met zich mee.

Nu brengt Maggie haar eerste nummer uit sinds januari, genaamd “She Knows It”. Lindemann blijft dezelfde richting als op Paranoia uitgaan, maar ons hoor je niet klagen. Deze keer haalt ze een relatie aan met een meisje die interesse toont in Maggie, maar eigenlijk gewoon met haar emoties aan het spelen is. Het verhaal gaat gepaard met harde gitaren en luide drums, die een kenmerk lijken te worden van de Amerikaanse zangeres. Ondanks dat het geluiden zijn die we al in eerdere nummers hoorden, verveelt het totaal niet. Het geeft bijna een nostalgisch gevoel, maar met een moderne twist. “She Knows It” heeft potentieel om een hit te worden en bij ons slaat het in ieder geval al aan.

Facebook / Instagram / Twitter / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LØLØ - "Debbie Downer" (feat. Maggie Lindemann)

Voor haar nieuwste samenwerking koos poppunkprinses Maggie Lindemann voor de nog relatief onbekende LØLØ. De Canadese singer-songwriter LØLØ, wiens echte naam overigens…
AlbumsRecensies

Maggie Lindemann - Paranoia (★★★½): Fee van de duisternis

Op haar achttiende scoorde Maggie Lindemann haar eerste hit en leek ze het zoveelste brave popsterretje te worden. Vier jaar en een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maggie Lindemann - "Loner"

De 22-jarige Maggie Lindemann heeft al behoorlijk wat metamorfoses ondergaan. Toen ze in 2015 haar nummer “Couple of Kids” uitbracht, bleek er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.