Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maggie Lindemann – “She Knows It”

In januari bracht Maggie Lindemann haar langverwachte debuut-ep Paranoia uit, die haar kroonde tot de nieuwe grungepopprinses en misschien zelfs wel tot de opvolgster van Avril Lavigne. Voor Paranoia had ze slechts een handvol singles uitgebracht, die meer aansloten bij standaardpop dan bij de punkrock die ze nu maakt. Het heeft even geduurd voor ze ondervond wie ze werkelijk is als artieste.Van pop naar emo gaan, steeds meer artiesten lijken het te doen, maar Maggie slaagt er zeker en vast in. We zijn in ieder geval dankbaar voor de metamorfose die ze heeft ondergaan, want deze brengt een hoop goede muziek met zich mee.

Nu brengt Maggie haar eerste nummer uit sinds januari, genaamd “She Knows It”. Lindemann blijft dezelfde richting als op Paranoia uitgaan, maar ons hoor je niet klagen. Deze keer haalt ze een relatie aan met een meisje die interesse toont in Maggie, maar eigenlijk gewoon met haar emoties aan het spelen is. Het verhaal gaat gepaard met harde gitaren en luide drums, die een kenmerk lijken te worden van de Amerikaanse zangeres. Ondanks dat het geluiden zijn die we al in eerdere nummers hoorden, verveelt het totaal niet. Het geeft bijna een nostalgisch gevoel, maar met een moderne twist. “She Knows It” heeft potentieel om een hit te worden en bij ons slaat het in ieder geval al aan.

Facebook / Instagram / Twitter / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maggie Lindemann - "hostage"

We kunnen het niet met zekerheid zeggen, maar we zijn er quasi zeker van dat de fanbase van Maggie Lindemann uit twee…
InstagramLiveRecensies

Rock Am Ring (Festivaldag 3): Wissel van de wacht

De tijd vliegt als je je amuseert en voor we het goed en wel beseften, waren we al aanbeland op dag drie…
InstagramLiveRecensies

Maggie Lindemann @ La Madeleine: Naast de kroon gegrepen

Maggie Lindemann was ooit een schattig popmeisje tot ze het platenlabel-juk van zich afzwierde en onder haar eigen label swixxzaudio lekker ging…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.