Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Let’s Eat Grandma – “Hall of Mirrors”

Let’s Eat Grandma was van bij het begin in 2016 een grote belofte. Toen waren ze slechts zestien en zeventien, maar ondertussen werden ze volwassen en groeide ook de sound. Dat konden we horen op hun laatste wapenfeit I’m All Ears uit 2018, waarbij SOPHIE als producer een fantastische rol speelde in de ontwikkeling van het duo. Na een moeilijke periode in hun persoonlijke leven is de groep nu terug met “Hall Of Mirrors”. Het zou de eerste single moeten worden van een nieuwe plaat die begin volgend jaar verschijnt.

Dat Let’s Eat Grandma nooit singles zal uitbrengen die radioklaar zijn, bewijzen ze nu ook alweer. Toch is “Hall of Mirrors” misschien het meest toegankelijke wat ze ooit maakten. De sound doet wat denken aan CHVRCHES, maar dan zonder de platte bombast die die band de laatste tijd kenmerkt. Rosa Walton en Jenny Hollingworth zweven heerlijk in het rond met een etherische productie die ons naar de beste jaren van de nillies synthpop brengt. De single is breekbaar, maar met de synths die in het rond fladderen, kan je ook trippy dansen. De eerste steen voor een nieuwe plaat is alvast gelegd, we zijn benieuwd waar ze het dit keer zullen brengen.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3699 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Let's Eat Grandma - Two Ribbons (★★★½): Poëtische pop

Eindelijk is het zover. Na twee keer te hebben moeten uitstellen wegens wereldwijde vinylschaarste staat het derde album van Let’s Eat Grandma…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Let's Eat Grandma - "Happy New Year"

Velen hebben wellicht op nieuwjaarsdag hun buikje volgegeten bij hun grootouders, en hopelijk lagen daarbij weinig oma’s zelf op het menu. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.