Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single L’éclair – “P+R”

L’éclair is Zwitserse schoonheid en we kunnen ons voorstellen dat er maar weinig Zwitserse bands zijn die je zo kan opnoemen. Gelukkig is L’éclair klaar om Zwitserland als muzikaal land op de kaart te zetten, want met Confusions brengt de groep op 12 november een gloednieuw album uit. Dat zoals steeds op Bongo Joe Records (een heel cool Zwitsers label), maar ook op Flightless en dus ligt de internationale doorbraak aan hun voeten. Met “P+R” krijgen we een eerste leuke instrumentale track die erg aangenaam zweeft en vooral het talent van het zevental nog maar eens in de verf zet.

De single is voor oude fans van L’éclair alvast even wennen. De band gaat volop voor een elektronische sound met postpunkinvloeden en doet hierbij vooral denken aan CAN. Dat de exotische sound vanop eerdere platen hierdoor iets meer naar de achtergrond valt, hoeft niet direct storend te zijn. “P+R” heeft namelijk nog steeds een heerlijke groove die ervoor zorgt dat je je dansbenen niet in bedwang kan houden. Het nummer zou de toon moeten zetten voor de dualiteit op het album en we zijn alvast benieuwd wat L’éclair nog allemaal uit zijn hoed tovert.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3141 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles The Mauskovic Dance Band & L'éclair - "Take The Money" & "Homo Sapiens"

The Mauskovic Dance Band en L’éclair zijn twee bands die wat ons betreft de wereld zouden mogen veroveren, maar vooralsnog op onvoldoende…
FeaturesUitgelicht

35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2018

Op een jaar komen er meer dan duizend albums uit over heel de wereld. Zoveel dat je niet alles kan gezien of…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.