Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mickael Karkousse – “Never Give Up”

© CPU – Fleur De Backer

Mickael Karkousse is bezig aan een drukke zomer, want ondanks dat festivals schaars zijn, staat hij met GOOSE op zowat elk alternatief of veredelde festivalweide. Wat hij met die band (zeker live) doet, is dan ook van een geweldige makelij. Ondanks dat we de man dus op regelmatige basis aan het werk kunnen zien met zijn kompanen, bewandelt hij sinds kort ook het pad der solomuziek. Wat we daar precies van moeten vinden, is ons tot op vandaag nog niet echt duidelijk. Debuutsingle “Where Do We Begin” was een veelbelovend begin, maar opvolger “One Look” bleef minder hangen. Ook bij het nieuwe “Never Give Up” hebben we zo onze twijfels.

Een kleine vijf minuten duurt de nieuwste creatie van Mickael, maar echt veel gebeurt er helaas niet. Een dromerige indiepopbeat trekt de boel op gang, terwijl een gitaartje er een mysterieuze toets aan toevoegt. De zanger zelf zingt herhaaldelijk dat hij nooit zal opgeven, maar dan hebben we het overgrote deel helaas al verteld. Er zit geen spanningsboog, catchy refreintje of grootse ontploffing verstopt in het nummer, waardoor het geheel gewoon zijn gangetje blijft gaan. Daardoor dreigen we ook al snel onze aandacht te verliezen, want op “Never Give Up” gebeurt er jammer genoeg niets noemenswaardig. We missen de pit van die eerste single, of zelfs van bij GOOSE, waardoor de nieuwe single van Karkousse ergens op de achtergrond zal verdwijnen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1757 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mickael Karkousse - "The Good Life"

We kenden Mickael Karkousse al langer als frontman van GOOSE, maar tegenwoordig focust de muzikant zich niet meer non-stop op zijn band…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock onthult GOOSE, Selah Sue, Daan en vijf anderen

In Stekene wordt traditioneel het festivalseizoen afgesloten op het eerste septemberweekend, want Crammerock lijkt elk jaar de festivalzomer met hun line-up perfect…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mickael Karkousse - "Hello"

Dat de mannen van Goose het ook in hun eentje prima weten te redden, wisten we al. Zo verzorgt David Martijn geregeld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.