Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mickael Karkousse – “Never Give Up”

© CPU – Fleur De Backer

Mickael Karkousse is bezig aan een drukke zomer, want ondanks dat festivals schaars zijn, staat hij met GOOSE op zowat elk alternatief of veredelde festivalweide. Wat hij met die band (zeker live) doet, is dan ook van een geweldige makelij. Ondanks dat we de man dus op regelmatige basis aan het werk kunnen zien met zijn kompanen, bewandelt hij sinds kort ook het pad der solomuziek. Wat we daar precies van moeten vinden, is ons tot op vandaag nog niet echt duidelijk. Debuutsingle “Where Do We Begin” was een veelbelovend begin, maar opvolger “One Look” bleef minder hangen. Ook bij het nieuwe “Never Give Up” hebben we zo onze twijfels.

Een kleine vijf minuten duurt de nieuwste creatie van Mickael, maar echt veel gebeurt er helaas niet. Een dromerige indiepopbeat trekt de boel op gang, terwijl een gitaartje er een mysterieuze toets aan toevoegt. De zanger zelf zingt herhaaldelijk dat hij nooit zal opgeven, maar dan hebben we het overgrote deel helaas al verteld. Er zit geen spanningsboog, catchy refreintje of grootse ontploffing verstopt in het nummer, waardoor het geheel gewoon zijn gangetje blijft gaan. Daardoor dreigen we ook al snel onze aandacht te verliezen, want op “Never Give Up” gebeurt er jammer genoeg niets noemenswaardig. We missen de pit van die eerste single, of zelfs van bij GOOSE, waardoor de nieuwe single van Karkousse ergens op de achtergrond zal verdwijnen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1012 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 1): Boem! Energiebom!

Overal in ons land duiken er de laatste weken bevrijdingsfeesten op, die schuilgaan onder de titel ‘festival’. Ook in Limburg is dat…
InstagramLiveRecensies

Bruis Maastricht (Dag 3): Alles komt altijd goed

Voor de derde en laatste keer dit jaar zakten we gisteren af naar Maastricht, waar Bruis aan zijn slotdag toe was. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mickael Karkousse - "One Look"

Als je de afgelopen weken al voet zette op een of ander alternatief zomerfestival, is de kans dat je GOOSE aan het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.