Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Curtis Harding – “Can’t Hide It”

Curtis Harding heeft een van de mooiste soulstemmen van zijn generatie en is daarom niet voor niets een van de grootste hedendaagse artiesten uit zijn genre. Nummers als “Need Your Love” en “On And On” werden in een aantal series en films gebruikt, waardoor Curtis Harding ook door een iets jonger publiek ontdekt werd. Zijn laatste plaat Face Your Fear uit 2017 leverde hem de finale doorbraak op, al moeten we sindsdien wachten op een nieuw album. Dit jaar loste de Amerikaan reeds “Hopeful” en “I Won’t Let You Down“, waarmee hij leek aan te sturen op zijn derde plaat. Nu is er ook eindelijk meer nieuws, want op 5 november verschijnt If Words Were Flowers. Goed nieuws komt nooit alleen en zo krijgen we met “Can’t Hide It” een derde voorproever hieruit te horen.

“Can’t Hide It” verspreidt vanaf de eerste tellen een heel retro gevoel waar we ons meteen thuis in voelen. De gitaren zijn duidelijk geïnspireerd op de soundtrack van westernfilms en zorgen voor een leuke toevoeging aan het geluid van Curtis Harding. Het nummer heeft bovendien een leuk tempo en krijgt je als luisteraar vlot aan het swingen. “Can’t Hide It” is zelfs een kleine oorwurm, wat het vooral te danken heeft aan een uiterst fijn en catchy refreintje. Het nummer eindigt met een zeer tof instrumentaal einde waar de rest van Curtis zijn band ons op de wenken bedient met hun gevoel voor ritme en warme klanken. Dat belooft voor wat er ons in november te wachten staat!

Op maandag 7 maart 2022 speelt Curtis Harding in de Botanique te Brussel.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1414 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Curtis Harding - "I Won't Let You Down"

In mei keerde Curtis Harding na een radiostilte van bijna drie jaar terug en dat langs de grote poort. Het fantastische “Hopeful”…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Curtis Harding - "Hopeful"

Het is alweer van 2018 geleden dat we voor het laatst een teken van leven kregen uit de richting van Curtis Harding….
LiveRecensies

Dour 2019 (Festivaldag 5): Vijfde keer goede keer

Het was gisteren de laatste dag van Dour en dat was vooral te merken aan de hese ‘Doureeeeuh’-kreten van menig festivalganger. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.