Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX – “Good Ones”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De afgelopen jaren werden de fans van Charli XCX in de watten gelegd, zowel Charli uit 2019 als how i’m feeling now van vorig jaar zijn zonder twijfel sterk te noemen. Op die eerste werkte ze samen met artiesten als Christine & the Queens, Troye Sivan en Lizzo en voor die tweede vroeg ze via online vergaderingen hulp aan haar fans. Ook dit jaar sloeg de Britse al de handen in elkaar met verschillende artiesten en zo was ze op “Spinning” te horen met The 1975 en No Rome. Voor “OUT OUT” dook ze dan weer de studio in met Joel Corry, Jax Jones en Saweetie, al was het vooral de sample van Stromae die daar opviel. Het was dus afwachten op een nieuwe solo single.

“Good Ones” is een zoete droom voor de Charli XCX-fans en voor de gelegenheid gebruikt ze dan ook een sample uit “Sweet Dreams (Are Made of These)” van Eurythmics. Die megahit is minder herkenbaar dan de Stromae-sample op de vorige single, doordat de muzikante de muziek aardig bewerkte en er haar eigen ding van maakte, wat zonder twijfel een goeie zaak is. “Good Ones” is bovendien lekker dansbaar en heeft een aanstekelijke tekst, perfect voor op een feestje dus! Het is dus duidelijk dat Charli XCX haar kroontje nog niet al te snel gaat afgeven als ze op dit elan verder zal gaan.

“Good Ones” zou de eerste single van het vijfde album van Charli XCX zijn.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

944 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kitty - "Sacrilicious"

Op TikTok kan je heel wat opkomende artiesten ontdekken die zonder label hopen door te breken en op de meest creatieve manieren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Hot Girl"

Charli XCX speelt al langer mee in de hogere regionen van de popwereld, maar wist zich dankzij haar nieuwste creatie CRASH definitief op de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tiësto - "Hot In It" (feat. Charli XCX)

“Hot In It” werd al een tijd geteased door Charli XCX op TikTok, maar eindelijk is de dance track er officieel. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.