Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX – “Good Ones”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De afgelopen jaren werden de fans van Charli XCX in de watten gelegd, zowel Charli uit 2019 als how i’m feeling now van vorig jaar zijn zonder twijfel sterk te noemen. Op die eerste werkte ze samen met artiesten als Christine & the Queens, Troye Sivan en Lizzo en voor die tweede vroeg ze via online vergaderingen hulp aan haar fans. Ook dit jaar sloeg de Britse al de handen in elkaar met verschillende artiesten en zo was ze op “Spinning” te horen met The 1975 en No Rome. Voor “OUT OUT” dook ze dan weer de studio in met Joel Corry, Jax Jones en Saweetie, al was het vooral de sample van Stromae die daar opviel. Het was dus afwachten op een nieuwe solo single.

“Good Ones” is een zoete droom voor de Charli XCX-fans en voor de gelegenheid gebruikt ze dan ook een sample uit “Sweet Dreams (Are Made of These)” van Eurythmics. Die megahit is minder herkenbaar dan de Stromae-sample op de vorige single, doordat de muzikante de muziek aardig bewerkte en er haar eigen ding van maakte, wat zonder twijfel een goeie zaak is. “Good Ones” is bovendien lekker dansbaar en heeft een aanstekelijke tekst, perfect voor op een feestje dus! Het is dus duidelijk dat Charli XCX haar kroontje nog niet al te snel gaat afgeven als ze op dit elan verder zal gaan.

“Good Ones” zou de eerste single van het vijfde album van Charli XCX zijn.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

783 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joel Corry & Jax Jones - "OUT OUT" (feat. Charli XCX & Saweetie)

“Alors on dance”, een beetje Belg kent na ruim tien jaar nog steeds de doorbraaksingle van onze landgenoot Stromae. De Brusselaar wist…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single No Rome, The 1975 & Charli XCX - "Spinning"

Dat er al lang wordt gesproken over een eventuele samenwerking tussen The 1975 en Charli XCX, is geen publiek geheim meer. Vandaag…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.