Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX – “Good Ones”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De afgelopen jaren werden de fans van Charli XCX in de watten gelegd, zowel Charli uit 2019 als how i’m feeling now van vorig jaar zijn zonder twijfel sterk te noemen. Op die eerste werkte ze samen met artiesten als Christine & the Queens, Troye Sivan en Lizzo en voor die tweede vroeg ze via online vergaderingen hulp aan haar fans. Ook dit jaar sloeg de Britse al de handen in elkaar met verschillende artiesten en zo was ze op “Spinning” te horen met The 1975 en No Rome. Voor “OUT OUT” dook ze dan weer de studio in met Joel Corry, Jax Jones en Saweetie, al was het vooral de sample van Stromae die daar opviel. Het was dus afwachten op een nieuwe solo single.

“Good Ones” is een zoete droom voor de Charli XCX-fans en voor de gelegenheid gebruikt ze dan ook een sample uit “Sweet Dreams (Are Made of These)” van Eurythmics. Die megahit is minder herkenbaar dan de Stromae-sample op de vorige single, doordat de muzikante de muziek aardig bewerkte en er haar eigen ding van maakte, wat zonder twijfel een goeie zaak is. “Good Ones” is bovendien lekker dansbaar en heeft een aanstekelijke tekst, perfect voor op een feestje dus! Het is dus duidelijk dat Charli XCX haar kroontje nog niet al te snel gaat afgeven als ze op dit elan verder zal gaan.

“Good Ones” zou de eerste single van het vijfde album van Charli XCX zijn.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

1233 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Charli XCX - "Hello goodbye", "Guess" & "Spring breakers"

Algemeen gezien zou je kunnen zeggen dat het voor artiesten niet de slimste keuze is om zich terug te trekken uit de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Charli XCX - BRAT (★★★★½): Grote mond, klein hartje

Vraag aan de willekeurige voorbijganger op straat of die weet wie Charli XCX is en de kans is groot dat die je…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2024 (Festivaldag 3): Toen was er regen

Sinds de editie van 2019 maakt Primavera Sound er sterk werk van om aan andere festivals te laten zien dat een affiche…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.