Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single No Rome, The 1975 & Charli XCX – “Spinning”

Dat er al lang wordt gesproken over een eventuele samenwerking tussen The 1975 en Charli XCX, is geen publiek geheim meer. Vandaag is het dan ook, na maanden speculeren, eindelijk zover met ook No Rome die zich in de debatten mengt. Voor de drie artiesten is het niet de eerste keer dat ze in zee gaan met een andere artiest (The 1975 en No Rome hadden eerder al een samenwerking), maar deze combinatie zagen we nog nooit. Charli XCX noemt het zelf een supergroep, of er nog meer liedjes van de drie zullen volgen, is dan nog maar de vraag.

“Spinning” heet de single en het is precies wat je verwacht als je de muziek van de artiesten naast elkaar legt. Je hebt de hyperpop van Charli XCX, de aanstekelijkheid van The 1975 en de elektronische invloeden van No Rome. Hierdoor wordt “Spinning” een gigantisch catchy liedje dat je na één luisterbeurt niet meer uit je hoofd krijgt. Iedereen krijgt zijn moment om in de spotlight te staan, maar er wordt vooral gebruik gemaakt van de combinatie aan stemmen. De single komt alvast op een 7″ roze vinyl samen met een A.G. Cook remix.

Het artwork van deze single zal ook te koop zijn in verschillende vormen en daarop kan je bieden via deze link. The 1975 belooft ons in de toekomst ook nog samenwerkingen met o.a. Beabadoobee. No Rome beloofde ons bij deze single dat zijn album later dit jaar uitkomt, spannend!

The 1975: Facebook / Instagram / Twitter / Website
Charli XCX: Facebook / Instagram / Website
No Rome: Facebook / Instagram / Twitter / Website

 

3404 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The 1975 - "Happiness"

Anno 2020 zijn er maar weinig mensen meer die nog niet van The 1975 hebben gehoord. De Britse band bracht inmiddels al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Hot Girl"

Charli XCX speelt al langer mee in de hogere regionen van de popwereld, maar wist zich dankzij haar nieuwste creatie CRASH definitief op de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The 1975 - "Part of the Band"

De volledige coronapandemie lang leek het wel alsof The 1975 van de planeet was verdwenen. Gelukkig bleken Matty Healy en zijn band…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.