Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kevin Abstract – “SIERRA NIGHTS” (feat. Ryan Beatty)

© CPU – Bert Savels

Er komt eindelijk nog eens een nieuw Kevin Abstract-album aan! De Amerikaanse duizendpoot liet eerder al weten dat zijn derde studioplaat BEVERLY DAZE zal noemen en dat onder meer Steve Lacy en Mac DeMarco erop terug te vinden zijn. De releasedatum is nog niet bekend, maar naar eigen zeggen zullen we niet al te lang meer hoeven wachten. Dit jaar bracht Kevin Abstract met zijn ander project BROCKHAMPTON het album ROADRUNNER: NEW LIGHT, NEW MACHINE uit, waarop de supergroep zich van zijn beste kan liet horen. Met “SLUGGER” kregen we ook al een eerste gooi uit BEVERLY DAZE te horen en dat krijgt met “SIERRA NIGHTS” een passend vervolg.

Voor “SIERRA NIGHTS” dook Kevin Abstract andermaal met Ryan Beatty de studio in, die voor fans van BROCKHAMPTON of Kevin Abstract al lang geen nobele onbekende meer is. Het geheel is een dromerig allegaartje van klanken en stijlen waar beide artiesten met hun eigenheid voor nog meer kleur weten te zorgen. Over de zangstemmen werden heel wat effecten geplaatst om “SIERRA NIGHTS” nog dat tikkeltje zweveriger te maken en dat loont. Vooral de laatste verse van Kevin Abstract maakt indruk en wordt met een passende outro meesterlijk afgerond. “SIERRA NIGHTS” is een wonderbaarlijke reis door de zomernachten waarmee Kevin Abstract ons nu al helemaal heeft kunnen warm maken voor BEVERLY DAZE.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1594 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single easy life & Kevin Abstract - "DEAR MISS HOLLOWAY"

Je populariteit jarenlang zien groeien, een livereputatie opbouwen en dan uiteindelijk met een uitgekiende strategie een debuutplaat releasen. Het ging easy life…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kae Tempest - The Line Is a Curve (★★★★): Tekstueel én muzikaal raffinement

Menig liefhebber van het spoken word-genre heeft vrijdag 8 april 2022 met een groot uitroepteken aangeduid in z’n agenda! Kae Tempest, dé…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Christian Alexander - "Waste Her Time"

Er zijn maar weinig artiesten die mogen zeggen dat zij ooit ’s werelds favoriete artiest van het moment waren voor Brockhampton-frontman Kevin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.