Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kevin Abstract – “SIERRA NIGHTS” (feat. Ryan Beatty)

© CPU – Bert Savels

Er komt eindelijk nog eens een nieuw Kevin Abstract-album aan! De Amerikaanse duizendpoot liet eerder al weten dat zijn derde studioplaat BEVERLY DAZE zal noemen en dat onder meer Steve Lacy en Mac DeMarco erop terug te vinden zijn. De releasedatum is nog niet bekend, maar naar eigen zeggen zullen we niet al te lang meer hoeven wachten. Dit jaar bracht Kevin Abstract met zijn ander project BROCKHAMPTON het album ROADRUNNER: NEW LIGHT, NEW MACHINE uit, waarop de supergroep zich van zijn beste kan liet horen. Met “SLUGGER” kregen we ook al een eerste gooi uit BEVERLY DAZE te horen en dat krijgt met “SIERRA NIGHTS” een passend vervolg.

Voor “SIERRA NIGHTS” dook Kevin Abstract andermaal met Ryan Beatty de studio in, die voor fans van BROCKHAMPTON of Kevin Abstract al lang geen nobele onbekende meer is. Het geheel is een dromerig allegaartje van klanken en stijlen waar beide artiesten met hun eigenheid voor nog meer kleur weten te zorgen. Over de zangstemmen werden heel wat effecten geplaatst om “SIERRA NIGHTS” nog dat tikkeltje zweveriger te maken en dat loont. Vooral de laatste verse van Kevin Abstract maakt indruk en wordt met een passende outro meesterlijk afgerond. “SIERRA NIGHTS” is een wonderbaarlijke reis door de zomernachten waarmee Kevin Abstract ons nu al helemaal heeft kunnen warm maken voor BEVERLY DAZE.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1479 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kae Tempest - "More Pressure" (feat. Kevin Abstract)

Fans van Kae Tempest wachten al sinds de zomer van 2019 ongeduldig op een opvolger van het magistrale The Book of Traps and…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kevin Abstract - "SLUGGER" (feat. $NOT & slowthai)

Enkele maanden geleden kondigde Brockhampton aan dat ze dit jaar nog twee albums zouden uitbrengen om er dan een punt achter te…
AlbumsFeatured albumsRecensies

BROCKHAMPTON - ROADRUNNER: NEW LIGHT, NEW MACHINE (★★★★): Het op een na laatste hoogtepunt

In 2010 raapte Kevin Abstract ‘the best boyband since One Direction’ samen, genaamd BROCKHAMPTON. Ze staan bekend om hun diverse sound die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.