Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kevin Abstract – “SLUGGER” (feat. $NOT & slowthai)

Enkele maanden geleden kondigde Brockhampton aan dat ze dit jaar nog twee albums zouden uitbrengen om er dan een punt achter te zetten. Roadrunner: New Light, New Machine verscheen een goeie maand geleden en op het tweede album zal het waarschijnlijk nog wachten zijn tot in het najaar. In de tussentijd vergemakkelijkt frontman Kevin Abstract het wachten een beetje door met eigen solowerk te komen, wat al geleden was van 2019 met ARIZONA BABY. Zeven jaar na zijn debuutalbum MTV1987 en drie dagen nadat single “Peach” goud behaalde, is Abstract terug met “SLUGGER”. Hiervoor werkte hij niet alleen, maar nodigde hij trashrapper $NOT en Brits enfant terrible slowthai mee uit in de studio.

Brockhampton-fans zullen “SLUGGER” zeker smaken, de beat knalt als vanouds alle kanten op en wordt aangevuld door verschillende sirenes zoals we het nog kennen vanop hun Saturation-trilogie. Kevin Abstract maakt vanaf de eerste seconde duidelijk dat we een stevig rapnummer mogen verwachten en geen zachte r&b-ballade. Samen met $NOT gooit hij er enkele stevige verses tegenaan, maar het is vooral slowthai die indruk maakt. Juist wanneer je denkt dat “SLUGGER” op z’n eind loopt, duikt de Brit op en maakt hij het nummer helemaal af met zijn gekende stijl.

TwitterInstagram

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kevin Abstract - "SIERRA NIGHTS" (feat. Ryan Beatty)

Er komt eindelijk nog eens een nieuw Kevin Abstract-album aan! De Amerikaanse duizendpoot liet eerder al weten dat zijn derde studioplaat BEVERLY…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pa Salieu - "Glidin'" (feat. slowthai)

In januari werd Pa Salieu door een vakjury naar voren geschoven als BBC Sound of 2021, maar ook buiten de UK is…
AlbumsFeatured albumsRecensies

BROCKHAMPTON - ROADRUNNER: NEW LIGHT, NEW MACHINE (★★★★): Het op een na laatste hoogtepunt

In 2010 raapte Kevin Abstract ‘the best boyband since One Direction’ samen, genaamd BROCKHAMPTON. Ze staan bekend om hun diverse sound die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.