Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kevin Abstract – “SLUGGER” (feat. $NOT & slowthai)

Enkele maanden geleden kondigde Brockhampton aan dat ze dit jaar nog twee albums zouden uitbrengen om er dan een punt achter te zetten. Roadrunner: New Light, New Machine verscheen een goeie maand geleden en op het tweede album zal het waarschijnlijk nog wachten zijn tot in het najaar. In de tussentijd vergemakkelijkt frontman Kevin Abstract het wachten een beetje door met eigen solowerk te komen, wat al geleden was van 2019 met ARIZONA BABY. Zeven jaar na zijn debuutalbum MTV1987 en drie dagen nadat single “Peach” goud behaalde, is Abstract terug met “SLUGGER”. Hiervoor werkte hij niet alleen, maar nodigde hij trashrapper $NOT en Brits enfant terrible slowthai mee uit in de studio.

Brockhampton-fans zullen “SLUGGER” zeker smaken, de beat knalt als vanouds alle kanten op en wordt aangevuld door verschillende sirenes zoals we het nog kennen vanop hun Saturation-trilogie. Kevin Abstract maakt vanaf de eerste seconde duidelijk dat we een stevig rapnummer mogen verwachten en geen zachte r&b-ballade. Samen met $NOT gooit hij er enkele stevige verses tegenaan, maar het is vooral slowthai die indruk maakt. Juist wanneer je denkt dat “SLUGGER” op z’n eind loopt, duikt de Brit op en maakt hij het nummer helemaal af met zijn gekende stijl.

TwitterInstagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai - “Selfish”

Een van de releases waar we dit jaar ongetwijfeld het meest naar uitkijken, is toch wel het derde studioalbum van slowthai. De…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
2022FeaturesUitgelicht

De 20 mooiste albumhoezen van 2022

Het is bij albums nooit de bedoeling om ‘the book by its cover te judgen’, maar dat is toch precies wat we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.