Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PAARD. – “Maurice”

©CPU – Joost Van Hoey

PAARD., het geflipte (én overigens enorm getalenteerde) drietal uit Gent, bereidt zich voor op een nieuwe plaat. Die komt uit in november via W.E.R.F. Records en wordt de opvolger van hun ep ZALM. Sigfried Burroughs, Wim Segers en Owen Perry Weston houden er tot op vandaag een dijk van een livereputatie op na, die ze opbouwden zonder ook maar één nummer uit te brengen. Wie het drietal ooit bezig zag, zal vast en zeker beamen: dit nu-jazztrio is een van de meest geflipte, geniale projecten die zich de laatste jaren aan het grote publiek liet zien.

Na single “2020 Rainbow Problems” is het nu de beurt aan een tweede geflipt brokje muziek, dat de naam “Maurice” kreeg. “Maurice” begint met een baslijntje waarop niet beginnen dansen onmogelijk is. Voeg daar nog Segers’ zweverige vibrafoon en Burroughs’ strakke slagwerk aan toe en je krijgt het recept voor wat een enorm succes zou kunnen zijn. Het nummer houdt een constante balans tussen vrolijk en droef, en wordt bij elke drop opzwepender. Met “Maurice” levert PAARD. weer een single af waar we wild enthousiast van worden! Stilzitten? We dachten het niet!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

PAARD. @ Charlatan: Hyperkinetisch hoefgetrappel

Dat Gent net zoals andere grootsteden een broeihaard is aan buitensporig talent, vereist amper of geen opzoekingswerk. Het wordt daarentegen pas interessant…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Doodseskader – “GABOS”

Intussen weten we al dat Tim De Gieter (gekend van onder andere Amenra en Every Stranger Looks Like You) en Sigfried Burroughs…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2021 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.