Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PAARD. – “Maurice”

©CPU – Joost Van Hoey

PAARD., het geflipte (én overigens enorm getalenteerde) drietal uit Gent, bereidt zich voor op een nieuwe plaat. Die komt uit in november via W.E.R.F. Records en wordt de opvolger van hun ep ZALM. Sigfried Burroughs, Wim Segers en Owen Perry Weston houden er tot op vandaag een dijk van een livereputatie op na, die ze opbouwden zonder ook maar één nummer uit te brengen. Wie het drietal ooit bezig zag, zal vast en zeker beamen: dit nu-jazztrio is een van de meest geflipte, geniale projecten die zich de laatste jaren aan het grote publiek liet zien.

Na single “2020 Rainbow Problems” is het nu de beurt aan een tweede geflipt brokje muziek, dat de naam “Maurice” kreeg. “Maurice” begint met een baslijntje waarop niet beginnen dansen onmogelijk is. Voeg daar nog Segers’ zweverige vibrafoon en Burroughs’ strakke slagwerk aan toe en je krijgt het recept voor wat een enorm succes zou kunnen zijn. Het nummer houdt een constante balans tussen vrolijk en droef, en wordt bij elke drop opzwepender. Met “Maurice” levert PAARD. weer een single af waar we wild enthousiast van worden! Stilzitten? We dachten het niet!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PAARD. - "Dentiste Virtuose"

‘And all that jazz…’ Vandaag de dag zijn de Broadway-vibes zoals John Kander ze ooit zo prachtig componeerde voor de wervelende musical…
LiveRecensies

Stadsmuzikantenfestival Tongeren: Muziek overwint regen

Nu de festivalzomer alsnog een mooi einde lijkt te krijgen, kon ook het Stadsmuzikantenfestival in Tongeren niet achterblijven. Zoals altijd presenteerde de…
AlbumsRecensies

Mathlovsky - Yassssin (★★★½): Een ode aan vriendschap

De muziek van Gentenaar Mathieu Mathlovsky is moshen voor wie wil raven en raven voor wie wil moshen. Het verenigt de (te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.