Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle – “Truth”

© CPU – Bert Savels

Over een goede twee weken is het zover, dan ligt Loving in Stereo in de winkelrekken. Eerder maakten de mannen van Jungle ons al warm met “Keep Moving”, “Talk About It” en “Romeo“, waarop we zelfs de Amerikaanse rapper Bas mochten verwelkomen. In de tussentijd verscheen er ook een ietwat verrassende samenwerking met Diplo in de vorm van “Don’t Be Afraid“, waardoor fans van de Britse groep de laatste twee maanden op hun wenken bediend worden.

Op “Romeo” verraste Jungle ons al door voor een meer laidback hiphopsfeertje te gaan en ook op “Truth” krijgen we niet meteen de typische Jungle-sound. De gitaren worden op de voorgrond geplaatst, terwijl de funkiness eerder naar het achterplan wordt verdreven. De mannen maken zelfs tijd om naast de zang enkele scheurende gitaarsolo’s te laten weerklinken. Indien de band de kenmerkende hoge stemmen van Josh en Tom nog weggelaten had, hadden we niet kunnen raden dat “Truth” een Jungle-nummer was.

Deze nieuwe stijl maakt ons alvast benieuwd naar wat er nog zal volgen op Loving in Stereo, dat uitkomt op 13 augustus. Op 29 januari zakken de Britten af naar Vorst Nationaal.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jungle - Loving in Stereo (★★★½): Zelfde principes, nieuw sausje

Eindelijk is het zover. Na drie jaar wachten komt ieders favoriete neo-soul/funkband terug aan de oppervlakte met een nieuwe langspeler. Jungles ijzersterke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle - "All of the Time"

Aanstaande vrijdag zal menig indiesoulfunkhartje ongetwijfeld wat sneller slaan, want dan brengen de Britten van Jungle hun derde langspeler op de markt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle – “Romeo” (feat. Bas)

Over iets meer dan een maand verschijnt de derde plaat van Jungle. Eerder werden uit Loving in Stereo al “Keep Moving” en “Talk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.