Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle – “Talk About It”

© CPU – Bert Savels

De frisse jongens van Jungle zijn net op tijd om de temperatuur nog wat meer de hoogte in de blazen. De groep brengt op 13 augustus met Loving In Stereo een derde album uit en dus werd het al eens hoog tijd voor nog een nieuwe single. Eerder kon je al “Keep Moving” door je oorkanalen laten knallen en nu is het tijd voor “Talk About It”. Op 29 januari stelt de band dat album trouwens voor in Vorst Nationaal.

Zoals steeds bij Jungle zijn de goeie vibes nooit ver weg en op “Talk About It” is dat gewoon feelgood van begin tot eind. De lekkere groovy baslijn die van bij het begin alles in gang trapt, zorgt voor een catchy geheel en snel tempo dat wordt gevolgd door een heerlijk aanstekelijk refrein. De leuke samenzang geeft de song weer zijn punch die nodig is en zo kunnen we concluderen dat “Talk About It” weer een heerlijke Jungle-song volgens het boekje wordt. Er is niets mis met je formule blijven herhalen, zo blijkt eens te meer.

Loving in Stereo verschijnt op 13 augustus. Op 29 januari 2022 staan de heren in Vorst Nationaal.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3133 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jungle - Loving in Stereo (★★★½): Zelfde principes, nieuw sausje

Eindelijk is het zover. Na drie jaar wachten komt ieders favoriete neo-soul/funkband terug aan de oppervlakte met een nieuwe langspeler. Jungles ijzersterke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle - "All of the Time"

Aanstaande vrijdag zal menig indiesoulfunkhartje ongetwijfeld wat sneller slaan, want dan brengen de Britten van Jungle hun derde langspeler op de markt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle - "Truth"

Over een goede twee weken is het zover, dan ligt Loving in Stereo in de winkelrekken. Eerder maakten de mannen van Jungle ons…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.