Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pip Blom – “It Should Have Been Fun”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De Amsterdamse indierockgroep Pip Blom – vernoemd naar de frontvrouw – is goed op weg mainstream successen te behalen. Boat, het debuutalbum van de band (2019), werd hartelijk onthaald, maar sindsdien werd het wat stil. Vorige maand verschenen Pip en haar kompanen gelukkig terug op onze radar met het geweldig fijne “Keep It Together”. We vroegen ons toen af of Pip Blom dit niveau zou kunnen blijven behouden, en de nieuwste single van de band stelt ons helemaal gerust!

“It Should Have Been Fun” klinkt, zoals de titel doet vermoeden, een beetje melancholisch. Toch slaagt Pip Blom erin niet bedrukt over te komen. Het nummer werkt raar maar waar nog steeds aanstekelijk, zeker wanneer tijdens het refrein de melodie volledig opentrekt. Opnieuw wordt de frontvrouw op de vocals bijgestaan door een extra stem, maar minder uitgesproken dan vorige keer. Dat deert niet echt, want we zijn toch vooral fan van Pips heerlijke stemgeluid.

Het tweede album van Pip Blom, Welcome Break, verschijnt op 8 oktober.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 10 beste Nederlandse albums van 2023

Dat er in de Benelux afgelopen jaargang veel kwaliteitsmuziek uitkwam, konden we al lezen in de twintig beste albums van Belgische bodem….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #42

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pip Blom – “Get Back"

Nog een zestal weken en dan kunnen de fans van Pip Blom eindelijk naar Bobbie luisteren. De langverwachte derde langspeler van de Amsterdamse indierockband…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.