Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pip Blom – “Keep It Together”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Pip Blom heeft goed nieuws! De Amsterdamse indiegroep brengt op 8 oktober zijn tweede langspeler uit, die de titel Welcome Break zal krijgen. Met hun debuutalbum Boat gingen ze volgens ons nog veel verder varen dan de Amsterdamse grachten, maar (deels) door de uitzonderlijke omstandigheden sloten de sluizen even. Als we op de eerste single van het aankomende album mogen voortgaan, kan worp twee onze voorspelling misschien alsnog doen uitkomen.

“Keep It Together” klinkt erg opgewekt en die vrolijke sfeer wordt kracht bijgezet door de kleurrijke videoclip, die doet denken aan foute jaren tachtig fitnessvideo’s. Beginnen doet het nummer behoorlijk schattig en bedeesd, maar al snel schalt de energieke sound van de band door de speakers. De contrasterende vocale bijdragen van Tender en Pip (broer en zus Blom) in het refrein geven het geheel nog wat extra pit. We zijn benieuwd of het hele album in dezelfde lijn zal liggen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 10 beste Nederlandse albums van 2023

Dat er in de Benelux afgelopen jaargang veel kwaliteitsmuziek uitkwam, konden we al lezen in de twintig beste albums van Belgische bodem….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #42

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pip Blom – “Get Back"

Nog een zestal weken en dan kunnen de fans van Pip Blom eindelijk naar Bobbie luisteren. De langverwachte derde langspeler van de Amsterdamse indierockband…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.