Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mahalia – “Whenever You’re Ready”

© CPU – Larissa Zenner

De nillies duiken niet alleen weer op in de mode van vandaag, ook de nieuwe single van Mahalia verraadt sporen van die nog niet zo lang vervlogen tijden. “Whenever You’re Ready” is haar eerste solosingle van dit jaar. We hoorden haar wel samen met Rico Nasty op “Jealous” en voor “Awake” werkte ze samen met Chiiild. Hoewel dat toffe singletjes waren, komt de 23-jarige r&b-artieste toch het best tot haar recht op haar solomateriaal. Haar tweede album Love and Compromise van 2019 maakte een grote indruk op ons en we kijken sindsdien halsreikend uit naar nieuw werk dat die plaat kan overtreffen.

Haar nieuwste worp doet zijn best om die hoge verwachtingen in te lossen. “Whenever You’re Ready” is een smeuïge clubschijf geworden die elke luisteraar die oud genoeg is regelrecht terugkatapulteert naar de r&b van de vroege jaren 2000. Zo voegt de Britse zich naadloos in het rijtje van vrouwelijke r&b-sterren als Ciara en Destiny’s Child. Het enige wat nog ontbreekt, is een passende videoclip: bijvoorbeeld Mahalia en achtergronddansers, volledig in het wit gekleed, die middenin vonken vuur of opspattend water een uitgekiende groepschoreografie uitvoeren. De zuiders getinte sfeer maakt ook onze ledematen lekker los. De dansbaarheid van deze nieuwe single moet dringend eens uitgetest worden op een zomers tuinfeestje!

Mahalia: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mahalia - "In The Club"

De Brits-Jamaicaanse Mahalia laat absoluut niet met zich sollen, laat dat duidelijk zijn. Een van haar eerste grotere singles “Wish I Missed…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mahalia - "Whatever Simon Says"

Als je dacht dat r&b en soul allang waren uitgestorven, heb je waarschijnlijk nog nooit van Mahalia gehoord. Haar stijl zouden we…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mahalia - "Letter To Ur Ex"

Er verschijnt altijd spontaan een glimlach op ons gezicht wanneer Mahalia nieuwe muziek aankondigt. Ook vandaag is geen uitzondering, want de Brits-Jamaicaanse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.