Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Soccer Mommy – “Kissing In The Rain”

Superhelden en rockmuziek: het is niet de combinatie die we verdienen, maar wel een die we nodig hebben. Dark Nights: Death Metal is een stripreeks van DC Comics die volledig voorzien is van een soundtrack. Het is een experimenteel idee, maar de ware superheld Tyler Bates, die al soundtracks verzorgde voor Guardians of the GalaxyJohn Wick en 300, zorgde voor een geslaagde missie. Sinds vrijdag 18 juni is het volledige album te streamen, waarop onder meer Mastodon, Denzel Curry, Manchester Orchestra, IDLES en Rise Against te horen zijn. Daar wordt nu nog Soccer Mommy aan toegevoegd.

“Kissing In The Rain” is de albumafsluiter. Het is niet enorm simpel om een ruige metalsoundtrack af te ronden, maar Soccer Mommy doet dat weergaloos. Hoewel Marvel dankzij Spiderman al een van de bekendste kusscènes in de regen op haar naam heeft, zullen we vanaf nu, dankzij dit nummer, toch sneller aan concurrentie DC Comics denken. Het nummer ademt gewoon melancholie, afscheid, emotie en kracht. De simpele akkoordprogressie is weemoedig, maar niet melig. De 24-jarige Sophie Allison ontroert, maar toch is het nummer niet om op te huilen. “Kissing In The Rain” is simpelweg de perfecte afsluiter van een geweldig concept.

Hoewel Dark Nights: Death Metal Soundtrack vanaf 18 juni overal te streamen is, kan je het pas vanaf 16 juli in de rekken terugvinden.

Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

230 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Soccer Mommy - "rom com 2004"

Soccer Mommy liet eens vallen dat ze graag een poppy randje aan haar muzikale toevoegt. Tot nu toe heeft de 24-jarige Sophie…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Manchester Orchestra - "Never Ending"

Dat Manchester Orchestra met The Million Masks of God kans maakt om in de eindejaarslijstjes terecht te komen, staat nu al vast….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry - "Bad Luck" (feat. PlayThatBoiZay)

Het is de droom van menig rapper om een meme-liedje in je schoot geworpen te krijgen. Dat kreeg rapper Denzel Curry uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.