Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rise Against – “Broken Dreams, Inc.”

© CPU – Sven Michiels

DC omt binnenkort met een nieuwe comic book serie onder de naam Dark Nights: Death Metal. Daarvoor nodigden ze heel wat rock en metalbands uit om de soundtrack te voorzien. Op de volledige lijst van namen op die soundtrack is het nog even wachten, maar met Rise Against is er alvast een grote vis opgedoken. Zij verzorgen de leadtrack van de serie en brengen hierbij meteen ook hun eerste nummer in drie jaar. Na de release van Wolves bleven we wat op onze honger zitten, maar deze “Broken Dreams, Inc.” maakt dat allemaal goed.

Met een gitaar en een catchy baslijn gaat het nummer meteen zonder poespas van start. We krijgen al heel snel een soort van korte gitaarsolo en zo zijn we zeker dat we nog eens een pittig Rise Against nummer zullen krijgen. Eens we bij het refrein aanbelanden, hoor je dat het weer een meezingbaar nummer geworden is dat zich zo in je oorkanalen nestelt. Muzikaal klinkt het bij momenten heel furieus en het lijkt er op dat Rise Against iets meer terugkeert naar de basis. We horen alles wat we van een Rise Against nummer verwachten met enkele uitbundige riffs, een kleine break en zelfs wat grootse achtergrondzang. Een goeie stap denken we zo, want deze “Broken Dreams, Inc.” zal op die manier de komende dagen op repeat staan.

Facebook / Twitter / Instagram / Site

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 september 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief