Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rise Against – “Broken Dreams, Inc.”

© CPU – Sven Michiels

DC komt binnenkort met een nieuwe stripreeks onder de naam Dark Nights: Death Metal. Daarvoor nodigden ze heel wat rock- en metalbands uit om de soundtrack te voorzien. Op de volledige lijst van namen op die soundtrack is het nog even wachten, maar met Rise Against is er alvast een grote vis opgedoken. Zij verzorgen de leadtrack van de serie en brengen hierbij meteen ook hun eerste nummer in drie jaar. Na de release van Wolves bleven we wat op onze honger zitten, maar deze “Broken Dreams, Inc.” maakt dat allemaal goed.

Met een gitaar en een catchy baslijn gaat het nummer meteen zonder poespas van start. We krijgen al heel snel een soort van korte gitaarsolo en zo zijn we zeker dat we nog eens een pittig Rise Against-nummer zullen krijgen. Eens we bij het refrein aanbelanden, hoor je dat het weer een meezingbaar lied is dat zich zo in je oorkanalen nestelt. Muzikaal klinkt het bij momenten heel furieus en het lijkt er op dat Rise Against iets meer terugkeert naar de basis. We horen alles wat we van hen verwachten met enkele uitbundige riffs, een kleine break en zelfs wat grootse achtergrondzang. Een goeie stap denken we zo, want deze “Broken Dreams, Inc.” zal op die manier de komende dagen op repeat staan.

Facebook / Twitter / Instagram / Site

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop haalt o.a. Jorja Smith, Soulwax, Skrillex en The Smile naar Kiewit!

Pukkelpop heeft ook deze week heel wat mooie namen in petto. Nadat de organisatie afgelopen week uitpakte met headliners als Fred again..,…
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
InstagramLiveRecensies

Rock Am Ring (Festivaldag 1): Van de startgrid tot de finish in een razende vaart

Het is nog vroeg in het festivalseizoen, maar onze oosterburen worden al verwend met het grootste festival dat Duitsland rijk is: Rock…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.