Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Angels & Airwaves – “Restless Souls”

Dat we Tom DeLonge nog steeds missen bij Blink-182 is een understatement. Gelukkig heeft hij zijn eigen project Angels & Airwaves terug van onder het stof gehaald. Op 24 september brengt de band zelfs het zesde album LIFEFORMS uit. Het wordt de eerste plaat sinds 2014 en we zijn er al even naar aan het uitkijken. Met singles “Euphoria”, “Rebel Girl” en “Kiss & Tell” konden we doorheen de jaren wel al wat horen uit dat album en met “Restless Souls” volgt een vierde single.

Met een heel mysterieuze intro schiet Angels & Airwaves op zijn unieke buitenaardse wijze in gang. Het nummer werd dan ook niet voor niets in de ruimte gelanceerd samen met een volledige aankondiging van het album, tour en een exclusieve première van het album voor de buitenaardse wezens. “Restless Souls” maakt ons alvast jaloers op die aliens, want het lijkt erop dat Tom het beste van Blink-182 in zijn andere band heeft gestoken. De single klinkt extreem aanstekelijk en met het emotioneel krachtige refrein kan je niet anders dan meekwelen. Dat dit nummer bij de refreinen (zonder de synths) evengoed van die voorgenoemde band kon zijn, kan niemand tegenspreken. Toch geeft DeLonge er zijn eigen draai aan en dat doet hij uitstekend.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

3590 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles Lektron - "Dirty Jacks" en "She's A War"

Nu Tom Delonge terug is bij blink-182 heeft Matt Skiba terug heel wat vrije tijd om handen. Dat hij niet in een…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Angels & Airwaves - Lifeforms (★★★½): De ideale soundtrack voor de zoektocht naar andere levensvormen

Tom Delonge moet zo stilaan de titel van übermensch toebedeeld krijgen. Wat heeft hij de laatste jaren niet gedaan? Films gemaakt, boeken…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Angels & Airwaves - “Losing My Mind”

Dat Tom DeLonge niet vies is van een beetje teasen was al een tijdje duidelijk. De eerste single “Rebel Girl” dateert ondertussen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.