Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clairo – “Blouse”

Clairo is terug! In 2019 bracht de Amerikaanse met Immunity een meer dan welgekomen debuutalbum uit en sindsdien was het vrij stil rond de singer-songwriter. Vooraleer ze die plaat uitbracht, wist Clairo ook al te overtuigen met liedjes als “Pretty Girl” en “Flaming Hot Cheetos” en ondanks dat ze sinds 2019 niets onder haar eigen naam heeft uitgebracht, wist ze ons hart vorig jaar toch even te verwarmen. Samen met Claud en nog twee vrienden bracht Clairo twee liedjes uit onder de naam Shelly en werkte ze ook mee aan een nummer op het debuutalbum van Claud. Na even (grotendeels) in de schaduw te verdwijnen komt Clairo nu terug in de spotlight te staan.

“Blouse” is een ingetogen gitaarliedje dat heel puur overkomt en moeiteloos weet te overtuigen. Het is alsof je tijdens het luisteren samen met Clairo in een cocon zit en de rest van de wereld eventjes niet bestaat. Het dromerige dat we al eerder in Clairo’s muziek te horen kregen blijft ook hier aanwezig en wordt mogelijks wat versterkt door Jack Antonoff, met wie de muzikante samenwerkte voor dit lied. Aanstekelijk of zomers is “Blouse” niet, maar het is wel een mooi begin van een tweede album, dat er bovendien al snel aankomt!

Sling, het tweede album van Clairo, verschijnt op 16 juli.

Facebook Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

774 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Clairo - Sling (★★★★½): Zon en donder, soms bliksem

Een paar jaar haast van de aardbodem verdwijnen, om dan terug boven water te komen alsof er nooit iets aan de hand…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Go Fishing! - "Zone"

Artiesten die hun carrière starten in hun slaapkamer schieten als paddenstoelen uit de grond. Succesvolle vertegenwoordigers van het bedroom pop-genre zijn Clairo,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles Shelly - "Steeeam" en "Natural"

Clairo is ondertussen voor menig muziekfan geen onbekende meer. De Amerikaanse zangeres wist met onder meer “Pretty Girl” en “Flaming Hot Cheetos”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.