Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles Shelly – “Steeeam” en “Natural”

Clairo is ondertussen voor menig muziekfan geen onbekende meer. De Amerikaanse zangeres wist met onder meer “Pretty Girl” en “Flaming Hot Cheetos” al wat aandacht naar zich toe te trekken en nu heeft ze er een nieuw project bij. Samen met Noa Getzug, Josh Mehling en Claud richtte ze recentelijk Shelly op. Die laatste bracht onlangs met “Gold” als eerste een single uit op het gloednieuwe recordlabel van Phoebe Bridgers. De vier vrienden brachten meteen twee nummers uit en weten ons zo meteen nieuwsgierig te maken naar meer.

“Steeeam” is meteen een liedje dat wat opvalt doordat het geen refrein heeft. Net als op “Natural” neemt Clairo hier de leadvocals voor haar rekening, maar ook Noa Getzugs stem is op beide te horen, al dan niet mee eigen strofe. Alle twee hebben ze een toffe opbouw en de dromerige touch lijkt wel een kers op de taart. Muzikaal gezien liggen de eerste twee tracks van Shelly niet geheel onlogisch ergens tussen Clairo en Claud in, waardoor het voor fans van de frontvrouw fris zal aanvoelen. We zijn benieuwd naar wat Clairo en vrienden in de toekomst voor ons te bieden heeft.

Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2 november 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief