Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single DEXELLE – “Do You Realise?”

© Natalia Majchrzak

Het is al een tijdje stil rond de gitaarband Black Leather Jacket, dus nemen de bandleden nu de tijd en ruimte om hun eigen muzikale horizonten te verleggen. Gitarist Nicolas D’Exelle doet dat sinds kort onder zijn familienaam en dat klinkt helemaal anders dan je zou verwachten. Enkele maanden geleden debuteerde de jongeman met “Stay With Me“, waarin hij de dromerige oorden der muziekwereld opzocht. Ondertussen heeft Nicolas die wereld dus wat verder geëxploreerd, met het splinternieuwe “Do You Realise?” als eindresultaat.

De zomerse riedeltjes vanop zijn debuutsingle liet Dexelle vandaag achterwege, want met zijn nieuwste creatie gaat hij vol voor mysterie. Met donkere synths komt “Do You Realise?” dromerig op gang. Nicolas zelf voegt daar met zijn stem een zwoel element aan toe, waardoor het geheel barst van de tegenstelling. Dat is schijnbaar ook het doel van de man, want hij tracht het introverte te combineren met het extraverte. Op deze single resulteert dat vooral in de combinatie van licht en donker. Donkere baslijntjes gaan hand in hand met vrolijke synths en andere elektronica. Al bij al verraad Dexelle zijn dromerige zelf niet, waardoor “Do You Realise?” een logische, leuke volgende stap in zijn muzikale carrière is.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2116 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Première: Nieuwe single Dexelle - "Glitter & Glamour"

Dexelle heeft nog maar drie nummers op zijn palmares staan, maar toch gaat frontman Nicolas D’Exelle al een tijdje mee in het…
InstagramLiveRecensies

Sound Track: Finale Antwerpen @ Trix (Antwerpen)

Na een overvloed aan selecties en voorrondes wist de organisatie van Sound Track voor elke provincie acht talentvolle finalisten uit te kiezen….
InstagramInterviews

Maak kennis met de finalisten van Sound Track Antwerpen!

Na wekenlang beraad en verschillende voorrondes in Brussel en alle provincies ten Noorden van de taalgrens, kon de jury de moed opbrengen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.