InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Dexelle – “Stay With Me”

© Martyna Majchrzak

Dexelle mag vandaag misschien wel met zijn debuutsingle komen, toch zou het kunnen dat het gezicht van de frontman je al bekend voorkomt. Nicolas D’Exelle verdiende namelijk al zijn strepen bij het Antwerpse rockcollectief Black Leather Jacket. Daarmee veroverde hij de afgelopen jaren langzaam maar zeker de Belgische muziekscene, maar nu optreden weer even niet meer tot de mogelijkheden behoort, richtte de man zijn eigen projectje op. Voor Dexelle hangt Nicolas zijn zwarte leren jas zowel op fysiek als muzikaal vlak even aan de haak. Zo trekt hij vandaag de kaart van groovy indie en ook dat gaat de jongeman goed af.

Op zijn debuutsingle “Stay With Me” wordt meteen duidelijk waar Dexelle naartoe wil: een groovy baslijn, catchy elektronica en een dromerige stem. Al vanaf de eerste seconde zit de sfeer goed. Wat leuke elektroriedeltjes toveren een glimlach op ons gezicht en Nicolas zelf voegt daar met zijn stem nog een leuke touch aan toe. In de refreinen gaat hij wat de hoogte in, waardoor er zeker en vast genoeg variatie in het nummer zit. Als er tegen het einde dan nog een lekkere gitaarsolo bij komt kijken, zijn we helemaal verkocht. Het eerste exemplaar van de man lijkt wel gemaakt om in een rollerdisco gedraaid te worden. De sfeer zit goed, de muziek zit goed, en ons humeur nu ook. Kortom, een zeer geslaagde debuutsingle, die er wel eens voor kan zorgen dat we nog veel van Dexelle zullen horen in de nabije toekomst.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1891 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Leather Jacket - "Suck It Up"

Het was een hele tijd stil rond Black Leather Jacket, want nadat de band zijn eerste album met daarop hitje “Village People”…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 2): Kokend bloed

De tweede dag van Pukkelpop stond volledig in het teken van Billie Eilish als headliner op de Main Stage. De zangeres blijft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Leather Jacket - "Darts"

Black Leather Jacket, het intrigerende viertal afkomstig uit het muzikale broeinest van Antwerpen, brak in het boerenjaar 2019 door met hun aanstekelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.