InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Dexelle – “Stay With Me”

© Martyna Majchrzak

Dexelle mag vandaag misschien wel met zijn debuutsingle komen, toch zou het kunnen dat het gezicht van de frontman je al bekend voorkomt. Nicolas D’Exelle verdiende namelijk al zijn strepen bij het Antwerpse rockcollectief Black Leather Jacket. Daarmee veroverde hij de afgelopen jaren langzaam maar zeker de Belgische muziekscene, maar nu optreden weer even niet meer tot de mogelijkheden behoort, richtte de man zijn eigen projectje op. Voor Dexelle hangt Nicolas zijn zwarte leren jas zowel op fysiek als muzikaal vlak even aan de haak. Zo trekt hij vandaag de kaart van groovy indie en ook dat gaat de jongeman goed af.

Op zijn debuutsingle “Stay With Me” wordt meteen duidelijk waar Dexelle naartoe wil: een groovy baslijn, catchy elektronica en een dromerige stem. Al vanaf de eerste seconde zit de sfeer goed. Wat leuke elektroriedeltjes toveren een glimlach op ons gezicht en Nicolas zelf voegt daar met zijn stem nog een leuke touch aan toe. In de refreinen gaat hij wat de hoogte in, waardoor er zeker en vast genoeg variatie in het nummer zit. Als er tegen het einde dan nog een lekkere gitaarsolo bij komt kijken, zijn we helemaal verkocht. Het eerste exemplaar van de man lijkt wel gemaakt om in een rollerdisco gedraaid te worden. De sfeer zit goed, de muziek zit goed, en ons humeur nu ook. Kortom, een zeer geslaagde debuutsingle, die er wel eens voor kan zorgen dat we nog veel van Dexelle zullen horen in de nabije toekomst.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1491 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "Stay With Me" (feat. Halsey, Justin Timberlake & Pharrell Williams)

We hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar Calvin Harris heeft eindelijk nog eens een nieuw album af. De Schotse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Première: Nieuwe single Dexelle - "Glitter & Glamour"

Dexelle heeft nog maar drie nummers op zijn palmares staan, maar toch gaat frontman Nicolas D’Exelle al een tijdje mee in het…
InstagramLiveRecensies

Sound Track: Finale Antwerpen @ Trix (Antwerpen)

Na een overvloed aan selecties en voorrondes wist de organisatie van Sound Track voor elke provincie acht talentvolle finalisten uit te kiezen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.