Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Pangolin People – “Can’t Get it Hard”

Een debuutsingle breng je maar één keer uit. Wanneer je dat doet als artiest, wil je dat luisteraars meteen weten wie je bent en waar je voor staat. Pangolin People is het nieuwe soloproject van Nikki Kiekens, een jonge Oudenaardist met muzikaal talent. Kiekens speelde al in verschillende lokale bands, maar was de laatste jaren vooral te zien als basgitarist van de band Tien Ton Vuist.

Pangolin People is een muzikaal zijproject waarbij Kiekens alles zelf doet. Twee jaar lang broedde hij op zes singles waarvan vandaag de eerste uitkomt, namelijk “Can’t Get it Hard”. Wordt hier verwezen naar erectiestoornissen? Welnee, “Can’t Get it Hard” gaat over het stressy gevoel dat je iets maar niet gedaan krijgt. Iets waarover je piekert en dat aan je knaagt. De debuutsingle bevindt zich ergens tussen pop en rock en doet wat denken aan het DIY-sfeertje van boy pablo en de synthpop van Tame Impala. Een uitstekend debuut, als je het ons vraagt. Pangolin People brengt dit jaar in totaal zes singles uit die op een ep zullen verschijnen in het najaar.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GUM & Ambrose Kenny-Smith – “III Times”

Jay Watson, de livedrummer van Tame Impala en sleutelfiguur van Pond, heeft een nieuw album klaarstaan voor zijn muzikaal alter ego GUM….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Dua Lipa - Radical Optimism (★★★): Geluk begint bij jezelf

Het is in tijden van TikTok-hitjes, Instagram-artiesten en Swiftiaanse monopolies eerder een uitzondering dan de regel, maar er bestaan wel degelijk nog…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Justice - Hyperdrama (★★★★): Terugkeer om U tegen te zeggen

De kans dat je sinds midden jaren 00 al eens de dansbenen gestrekt hebt op een nummer van het Franse danceduo Justice,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.