Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single boy pablo – “Be Mine”

© CPU – Joost Van Hoey

De liefde, het is ongetwijfeld het meest bezongen onderwerp in de muziek. Iedere muzikant heeft wel een aantal nummers in hun repertoire die zijn geïnspireerd op verliefdheden en gebroken harten, maar er zijn ook wat artiesten die werkelijk waar hun volledige discografie hebben opgedragen aan het onderwerp. Kijk bijvoorbeeld maar naar boy pablo. De Noorse singer-songwriter met Chileense roots haalt nergens meer inspiratie uit dan uit de liefde en wijdde zijn gehele debuutalbum Wachito Rico dan ook aan het onderwerp. Het is dan ook geen al te grote verrassing dat de nieuwste single van boy pablo, “Be Mine”, ook weer over een verliefdheid gaat.

Als je verwachtte dat boy pablo de liefde in zijn muziek eens een keer op een andere manier zou benaderen dan normaal, dan kom je met “Be Mine” van een behoorlijk koude kermis thuis. “Be Mine” is namelijk een typisch boy pablo-nummer met een overvloed aan synths en een tekst die zowel erg lief als behoorlijk cringe is, en laat niet per se zien dat de Noor op creatief niveau gegroeid is sinds de release van Wachito Rico. Betekent dit dat het een slecht lied is? Dat niet, want “Be Mine” is wel degelijk een fijn, catchy en zomers nummer waar we wel vrolijk van worden. Erg vernieuwend is deze nieuwe van boy pablo dus niet, maar wel een prima nummer voor deze zonovergoten dagen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

250 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret (Festivaldag 2): Weinig geheimen, weinig verrassingen

We mogen weer! Dat was het overheersende gevoel op de eerste festivaldag van Best Kept Secret. Het vernieuwde terrein was nog even…
LiveRecensies

boy pablo @ Kunstencentrum Vooruit (Balzaal): Wanneer de hits schaars zijn, doen charisma en humor wonderen

Als er een groep is die met volle teugen heeft geprofiteerd van het moderne tijdperk, waarin je zelfs viraal kunt gaan door…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single boy pablo - "La Novela" (feat. Cuco)

Weet je het nog? Die keer dat je weer schaamteloos zat te procrastineren in je luie bureaustoel, en plots op dat komisch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.