Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goldensuns – “Empty” (feat. Warpaint)

In 2016 brachten de Amerikaanse broertjes van Goldensuns hun debuut-ep op de markt, maar zo plots als ze verschenen, zo snel verdwenen ze ook. Sindsdien verscheen er sporadisch nog eens een singletje, waarvan de laatste creatie het meest opvalt. “Empty” werd een samenwerking met Warpaint, ook een band die onlangs haar terugkeer vierde. Drie heren en vier dames dus; het moet druk geweest zijn in de studio. Het eindresultaat werpt in elk geval zijn vruchten af, want wij kunnen alvast niet meer wachten tot de zomer effectief begint.

Met een bandnaam als Goldensuns weet je uiteindelijk wel wat je kan verwachten: chille, zomerse muziek die perfect past bij een prachtige zonsondergang. Dat is op “Empty” dan ook niet anders, aangezien het nummer begint met een fijne beat en wat licht psychedelische flarden. De twee bands gaan de combinatie meteen aan, wat zorgt voor een leuke wisselwerking tussen man en vrouw. Niets moet en alles mag op de nieuwste creatie van de twee, waardoor de track over het algemeen gewoon rustig verder kabbelt. Geen grootse explosies dus, maar dat hoeft ook helemaal niet. Wij peddelen rustig de zon tegemoet op de chille beats en gitaren die Goldensuns en Warpaint ons voorschotelen.

Goldensuns: Facebook / Instagram

Warpaint: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1966 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Live /s Live 2023 (Festivaldag 1): België boven

Na die ellendige coronapauze leken de nieuwe festivals vorig jaar wel als paddenstoelen uit de grond te schieten. Sommige zijn even snel…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lizzie Reid - "Warpaint"

Het gaat snel voor Lizzie Reid. Ze bracht pas vorig jaar haar allereerste ep Cubicle uit en inmiddels was ze al bij verschillende optredens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.