Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goldensuns – “Empty” (feat. Warpaint)

In 2016 brachten de Amerikaanse broertjes van Goldensuns hun debuut-ep op de markt, maar zo plots als ze verschenen, zo snel verdwenen ze ook. Sindsdien verscheen er sporadisch nog eens een singletje, waarvan de laatste creatie het meest opvalt. “Empty” werd een samenwerking met Warpaint, ook een band die onlangs haar terugkeer vierde. Drie heren en vier dames dus; het moet druk geweest zijn in de studio. Het eindresultaat werpt in elk geval zijn vruchten af, want wij kunnen alvast niet meer wachten tot de zomer effectief begint.

Met een bandnaam als Goldensuns weet je uiteindelijk wel wat je kan verwachten: chille, zomerse muziek die perfect past bij een prachtige zonsondergang. Dat is op “Empty” dan ook niet anders, aangezien het nummer begint met een fijne beat en wat licht psychedelische flarden. De twee bands gaan de combinatie meteen aan, wat zorgt voor een leuke wisselwerking tussen man en vrouw. Niets moet en alles mag op de nieuwste creatie van de twee, waardoor de track over het algemeen gewoon rustig verder kabbelt. Geen grootse explosies dus, maar dat hoeft ook helemaal niet. Wij peddelen rustig de zon tegemoet op de chille beats en gitaren die Goldensuns en Warpaint ons voorschotelen.

Goldensuns: Facebook / Instagram

Warpaint: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1010 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Problem of Leisure: A Celebration of Andy Gill and Gang of Four (★★★½): Ode aan de grondleggers van de postpunk

Met bands als Squid, black midi, Shame en Black Country, New Road beleeft postpunk momenteel alweer een spannende heropleving. Deze jonge wolven…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warpaint - "Lilys"

Na vijf jaar radiostilte is Warpaint terug van weggeweest. Hun nieuwe single “Lilys” is het eerste originele materiaal van het viertal sinds…
AlbumsRecensies

Julia Stone - Sixty Summers (★★★½): Wazige liefde, besprenkeld met glitter

Julia Stone. Onlosmakelijk verbonden met muzikale partner in crime Angus, fulltime indiefolkhartjesverwarmster en in bijberoep nog eens de Australische spin-off van Aphrodite….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.