Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KUZKO – “Pills”

© Naomi He-Jix

Je weet het of je weet het nog niet, maar in Nederland zit er een geweldige lichting popbands aan te komen. Een van die nieuwe namen die het voortouw neemt, is ongetwijfeld KUZKO. Sam en Danique creëren onder het goedkeurend oog van alpacaknuffels een volledig nieuwe synthpopwereld waarin de bassen de bovenhand nemen. Binnenkort komt er eindelijk een debuut-ep aan en de twee bewezen de afgelopen weken al dat de lat hoog ligt. “My Mama Says” en “Party Till It’s Over” spoken nog altijd door ons hoofd en het lijkt er sterk op dat die laatste nu het estafettestokje doorgeeft aan het splinternieuwe “Pills”.

We hebben het vooralsnog niet aan den lijve ondervonden, maar het schijnt dat pills zeer verslavend zijn. Als de maatschappij daarmee ook effectief de nieuwe single van KUZKO bedoelt, kunnen we ze alleen maar gelijk geven. Slechts een dikke twee minuten duurt de nieuwste creatie van het duo, maar ze knallen er dan ook wel op los. Met doordringende bassen en synths dompelen Sam en Danique je meteen onder in een kleurrijke wereld waarin er van een coronavirus nooit sprake was. Dansen in een donkere club tot je erbij neervalt: dat is wat “Pills” betekent, en de twee hebben dat perfect in muziek omgezet. We wisten ondertussen wel al dat stilzitten geen optie is bij KUZKO, waardoor we nu al zin hebben in de zomer.

KUZKO’s debuut-ep Teardrops on the Dancefloor verschijnt op vrijdag 25 juni.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1010 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

KUZKO - Teardrops on the Dancefloor (★★★½): De betekenis van je wildste fantasieën

Denk je soms wel eens na over hoe je je pluchen alpacaknuffel zou noemen? Dan raden wij je aan om hem de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KUZKO - "Party Till It's Over"

Het Nederlandse synthpopduo KUZKO beantwoordt onze collectieve knaldrang alweer met een bijzonder fijn, maar vooral extreem catchy nummer. “Party Till It’s Over”…
Nieuwe singles

Nieuwe single KUZKO - "My Mama Says"

KUZKO is het Rotterdamse synthpop-duo met ongetwijfeld de zachtste mascotte ter wereld, namelijk een alpacaknuffel genaamd Kuzko. In hun catchy nummers nemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.